Kymijärvi III tuo Lahteen pian satoja uusia asiakkaita – palveluyrittäjille järjestetään infotilaisuus

Palveluyrittäjille järjestetään infotilaisuus Kymijärvi III -suurhankkeesta. Tilaisuus pidetään maanantaina 18.12. klo 14–16 Sibeliustalon Kuusi-kabinetissa.

Kymijärvi III -suurhanke tuo Lahteen pian satoja uusia asiakkaita. Se on Päijät-Hämeen palveluyrittäjille suuri mahdollisuus. Biolämpölaitoksen rakentajat ja asentajat tarvitsevat urakan aikana asuntoja sekä muita arkielämään liittyviä palveluita. Samalla he käyttävät alueellamme merkittävästi rahaa.

Suurin osa hankkeen työntekijöistä tulee Lahteen muualta Suomesta ja Euroopasta. Näin biolämpölaitoksen rakentaminen tuo Lahteen työtä ja toimeentuloa. Haluamme, että tilanne hyödyttää Lahden talousaluetta mahdollisimman paljon. Tästä syystä järjestämme palveluyrittäjille infotilaisuuden yhteistyössä Kymijärvi III -urakoitsijoiden kanssa. Maksuttomaan tilaisuuteen kuuluu myös kahvitarjoilu.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Päijät-Hämeen alueen palveluyrittäjille. Ilmoittauduthan viimeistään pe 15.12. klo 12 mennessä osoitteessa viestinta@lahtienergia.fi. Kerrothan tilaisuudesta myös verkostoissasi!

Tule mukaan kuulemaan Kymijärvi III -hankkeen tarjoamista mahdollisuuksista ja ideoimaan yhdessä uusia!

Lämpimästi tervetuloa!