Lahtelaiskouluille ennätysmäärä opetusmateriaaleja energiansäästöviikolla

Valtakunnallista energiansäästöviikkoa vietetään 5.–11. lokakuuta. Tänä vuonna Lahti Energia tarjoaa energiansäästöaiheisen opetuspaketin 15 lahtelaiskoululle, mikä on ennätysmäärä. Kampanjaviikko muistuttaa, kuinka energiansäästöllä voidaan vähentää hiilidioksidipäästöjä. Tutustu energiansäästövinkkeihin ja kokeile niitä kotona tai työpaikalla!

Ensi viikolla vietetään valtakunnallista energiansäästöviikkoa. Kampanjaviikko muistuttaa, kuinka energiaa säästämällä voidaan vähentää hiilidioksidipäästöjä ja muita ympäristövaikutuksia. Teemaviikon kunniaksi Lahti Energia tarjoaa energiansäästöaiheisen Hei, kaikki toimii! -opetuspaketin kaikille lahtelaiskouluille, jotka sen ovat halunneet tilata. Tänä vuonna paketin tilasi 15 lahtelaiskoulua, mikä on hieno ennätysmäärä.

Ilmaista opetusmateriaalia käytetään 2.-luokkalaisten opetuksessa. Tokaluokkalaiset tutustuvat energialähteisiin sekä energiantuotantoon, -kulutukseen ja -säästöön. Valmiin materiaalin, pelien ja leikkien avulla on helppo ottaa perustiedot haltuun. Paketissa on valmis tuntirunko koko viikoksi.

Lahti Energia osallistuu ensi viikolla myös Energiavartti-nimiseen tietovisaan, joka on tarkoitettu kaikille työpaikoille, oppilaitoksille, harrastusryhmille ja muille yhteisöille. Lisäksi energiansäästöviikko näkyy Lahti Energian somekanavissa.

Mukavaa energiansäästöviikkoa!

Lue lisää:

Tokaluokkalaisten Energiansäästöviikko
Tokaluokkalaisten tukijat
Motivan Energiavartti