Mukavia lukuhetkiä uudistuneen LahtiWatin parissa!

Monissa yrityksissä asiakaslehdistä on luovuttu kokonaan, tai ne
julkaistaan pelkästään digilehtinä yritysten nettisivuilla. Me Lahti
Energialla pidämme tärkeänä, että asiakaslehtemme LahtiWatti ilmestyy
painettuna versiona jatkossakin ja että se uudistuu ajan mittaan.

Ympäristövastuullisesti paikallisessa kirjapainossa painettu asiakaslehti on osa palveluamme ja läsnäoloamme asiakkaittemme arjessa. Painettu lehti tuo myös mukavaa vaihtelua ruudulta lukemisen vastapainoksi.

Lehden tulee olla lukijoiden kannalta kiinnostava ja hyödyllinen sekä selailuun ja lukemiseen houkutteleva. Nämä asiat mielessämme uudistimme LahtiWatin. Lehden ulkoasu on nyt perinteistä lehtityyliä energisempi ja eloisampi sekä rytmiltään vaihtelevampi. Jutut liittyvät läheisesti arkielämään, ja ne on kirjoitettu helppotajuisesti ilman energia-alan nippelitietoa.

Vuoden ensimmäisen numeron teemana on sähköistyvä liikenne ja liikkumisen murros. Koska alueen elinvoimaisuus ja puhdas elämän energia ovat Lahti Energialle sydämenasioita, annamme asiakaslehdessämme tilaa myös mielenkiintoisille yritystarinoille, ajankohtaisille ilmiöille ja tapahtumille.

Hyvä lehti on aina makukysymys. Mitä mieltä itse olet uudistuksesta?

Lehti kannattaa lukea kannesta kanteen, antaa rohkeasti palautetta ja osallistua arvontaan, jossa voi voittaa sähköauton viikonlopuksi käyttöön.

Mikäli olet asiakkaamme, eikä lehti saapunutkaan perille, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 02918 02917 tai asiakaspalvelu@lahtienergia.fi