One 1:n ja e-Protechin liiketoiminnot yhdistyvät

Pori Energia ja Lahti Energia kasvattavat omistustaan One 1 Oy:ssä ja e-Protech Oy:ssä. Nykyiset henkilöomistajat jatkavat yritystensä toimitusjohtajina. Lahti Energia ja Pori Energia omistavat jatkossa molemmat yhtiöt tasaosuuksilla 50/50 %.

Osakekauppojen tarkoituksena on fuusioida One 1 Oy:n ja e-Protech Oy:n liiketoiminnot ja tuoda markkinoille uusi, vahva energiapalveluyritys. Yhtiöiden fuusioiminen saadaan arviolta päätökseen loppukesästä tai alkusyksystä.

Yritysjärjestelyssä osakkeensa myyvät One1 Oy:n toimitusjohtaja Mika Kallio sekä e-Protech Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hiltunen, jotka molemmat jatkavat toistaiseksi omien yhtiöidensä toimitusjohtajina. Yhtiöiden toiminta jatkuu fuusion ajan ennallaan.

Omistus- ja liiketoimintajärjestelyillä luodaan entistä vahvempi pohja kasvun kiihdyttämiseen ja liiketoimintojen kasvattamiseen. Hallinnollisten ja operatiivisten resurssien yhdistäminen tehostaa toimintaa. Energiapalveluiden kysyntä kasvaa voimakkaasti, ja järjestelyllä vastataan asiakkaiden tarpeisiin sekä markkinoiden kasvuun.                      

–  Näemme energiapalvelumarkkinassa merkittävää kasvupotentiaalia. Järjestelyn tarkoitus on muodostaa energiapalveluyhtiö, joka kykenee palvelemaan asiakkaita laaja-alaisesti energiatuotannon ja kiinteistötekniikan alueilla, summaa Lahti Energian toimitusjohtaja Jouni Haikarainen.

–  Meneillään oleva energiamurros tarjoaa mahdollisuuksia energiaratkaisuihin liittyviin palvelumalleihin. Yhtiöiden fuusion myötä tulemme toimimaan entistä laajemmin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, sanoo Pori Energia Oy:n toimitusjohtaja Petri Paajanen.
 

Lisätietoja:

Lahti Energia Oy, toimitusjohtaja Jouni Haikarainen, p. 040 709 5690
Pori Energia Oy, toimitusjohtaja Petri Paajanen, p. 044 578 2275

e-Protech Oy on vuonna 2010 perustettu kotimainen konsultointiin ja projektinjohtoon erikoistunut yritys. Se tuottaa kiinteistöjen turva- ja automatiikkalaitteiden kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä konsultoi asiakkaitaan energiansäästöprojekteissa. 

One 1 Oy on vuonna 2010 perustettu yhtiö, joka tuottaa uusiutuvia energiaratkaisuja energiayhtiölle, kunnille, rakennuttajille ja kiinteistön omistajille. Ratkaisuissa yhdistyvät kestävän kehityksen periaatteet sekä uudet teknologiat, kuten lämpöpumput sekä aurinko- ja bioenergia.