Sähköpotkulaudan voittaja arvottiin 1 000 osallistujan joukosta

Edelläkävelijän nettisivuilla järjestettiin viime kuussa sähköpotkulaudan (arvo 499 e) arvonta. Suosittuun arvontaan osallistui lähes 1 000 kampanjasta kiinnostunutta. EcoDrive-sähköpotkulaudan voitti Juha-Matti Niemi Tampereelta. Onnittelut Juha-Matille ja lämpimät kiitokset kaikille osallistujille!

Lähes jokainen arvontaan osallistunut piti energiayhtiön vastuullisuutta ja esimerkillisyyttä päästöjen vähentämisessä todella tärkeänä. Lisäksi ympäristöystävälliset tuotteet herättivät kiinnostusta: varsinkin päästöttömät tuuli- ja aurinkosähkö sekä energiankulutuksen seuraaminen ovat arvontaan osallistujien vihreitä energiavalintoja.

Myös pian entisestään vihertyvää, biopolttoaineella tuotettavaa kaukolämpöä pidettiin kiinnostavana energiavalintana. Sen sijaan sähköautojen latauspalvelut ovat vielä varsin harvan ympäristöteko.

Edelläkävelijä-kampanja jatkaa kulkuaan. Seuraathan edelläkävelijän matkaa Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja osoitteessa edelläkävelijä.fi. Olet myös tervetullut osallistumaan keskusteluun!

Pääset siirtymään edelläkävelijän nettisivuille tästä.