Tarjoamme energiansäästövinkkejä Sähkön päivän kunniaksi

Tämän viikon tiistaina vietetään pohjoismaista Sähkön päivää. Meidän kanavissamme päivä näkyy varsinkin energiansäästövinkkeinä, joita asiakkaamme ovat toivoneet meiltä lisää. Nyt toiveisiin vastataan! Jaamme hyviä vinkkejä koko viikon ajan.

Olemme koonneet Artikkelit-sivullemme Energiansäästön ABC:n, josta löytyy vastauksia asiakkaidemme usein kysyttyihin kysymyksiin kodin energiankulutukseen liittyen sekä energiansäästövinkkejä. Se on myös yksi viimeisimmän LahtiWatin suosituimmista jutuista. Lisää energiansäästövinkkejä löydät myös täältä.

Seuraathan meitä jo Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä? Energiansäästövinkkien lisäksi jaamme somessa viikon aikana paljon hyödyllistä tietoa aurinkosähköstä, sähköautoilusta ja uusiutuvasta energiasta. Myös nämä ovat asiakkaidemme toiveita.

Hyvää Sähkön päivää ti 23.1. kaikille!

Suomi – ja nimenomaan Lahti Energia – on energia-alan edelläkävijä. Lahti Energialla sähkö tuotetaan jo vuonna 2020 täysin hiilettömästi! Lue lisää lahtelaisesta energiakäännöksestä Kymijärvi III -osiosta. Saat kuvan suuremmaksi tallentamalla.