Tilaa e-lasku ja voita sähköavusteinen polkupyörä!

Arvomme kolme huippupalkintoa kaikkien e-laskun 15.12.–28.2. tilanneiden kesken. Voit voittaa sähköavusteisen polkupyörän (arvo 2 000 e), sähköpotkulaudan (arvo 1 079 e) tai 200 euron kylpylälahjakortin valitsemaasi kylpylään. 

Säästä itseäsi ja ympäristöä

E-lasku säästää aikaa, koska laskun viite- ja tilinumeroita ei tarvitse näppäillä. Lisäksi laskut tulevat verkkopankkiin samannäköisinä kuin paperilaskulla, joten ne on helppo tarkistaa. Vanhat laskut pysyvät tallessa verkkopankkisi arkistossa.

E-lasku säästää myös luontoa ja on ennen kaikkea turvallinen. Se ei jätä saapumatta tai tule myöhässä, kuten postissa lähetettävälle laskulle saattaa käydä. 

Näin helposti tilaat e-laskun

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja valitse e-laskut. Paina sen jälkeen tilaa e-laskuja.
  2. Lisää laskuttajaksi Lahti Energia ja syötä tilauskenttään laskutussopimus- ja asiakasnumerosi. Ne löytyvät esimerkiksi edellisestä laskustasi.
  3. Olet juuri tilannut e-laskun! Laskut tulevat jatkossa suoraan verkkopankkiisi, josta hyväksyt ne kätevästi napinpainalluksella.
  4. Voit myös valita automaattisen maksun, jolloin lasku veloitetaan suoraan tililtäsi laskun eräpäivänä.

Arvonnan säännöt

Osallistuminen:

Arvontaan voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka tilaavat 15.12.–28.2. e-laskun. Arvontaan eivät voi osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet henkilöt tai Lahti Energia Oy:n henkilökunta.

Palkinto ja arvonta:

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi sähköavusteinen Kalkoff-polkupyörä (arvo 2 000 e), yksi Segway ES4 -sähköpotkulauta (arvo 1 079  e) ja 200 euron kylpylälahjakortti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan heti osallistumisajan päätyttyä.

Palkinnon lunastaminen:

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajia ei tavoiteta 14.3.2019 mennessä, suoritetaan uusi arvonta.

Arpajaisvero:

Lahti Energia Oy sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron. Arvonnan voittaja vastaa kaikista muista kustannuksista, jotka voivat aiheutua sen jälkeen, kun palkinto on toimitettu voittajalle.

Henkilötietojen käyttö:

Arvonnan aikana saadut henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään arvonnan suorittamisessa sekä muussa kampanjakäytössä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus ilmoittaa arvonnan voittajien nimi ja asuinpaikkakunta. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä. Lahti Energia Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin.