Uudet nettisivut keräsivät kehuja ja hyviä kehitysehdotuksia

Julkaisimme uudistuneet nettisivumme kesäkuun alussa. Kesän aikana palautekyselyyn vastasi yli 300 kävijää. Valtaosa palautteesta oli myönteistä: yli 90 prosenttia vastanneista oli tyytyväinen uudistukseen. Erityisesti kiiteltiin uusien verkkosivujen sisältöä, ulkoasua sekä tuotteiden ja palveluiden helppoa löydettävyyttä.

Saimme myös monia hyviä kehitysehdotuksia. Kehitettävää löytyi erityisesti online-palvelustamme ja hinnastojen selkeydestä. Nettisivuille kaivattiin lisää tietoa esimerkiksi Kymijärvi III -projektista. Sen sijaan kuvien ja kuvituksen määrää osa toivoi jopa vähennettävän. Palautteen mukaan sivut toimivat parhaiten pöytäkoneilla ja kannettavilla tietokoneilla, kun taas mobiililaitteiden käyttö sujui hitaammin. Suuri kiitos kaikille vastanneille tärkeästä palautteesta! Jatkamme verkkosivujemme kehittämistä palautteen mukaan.

Lisäksi arvoimme kaikkien palautteenantajien kesken viisi Bluebiit Powercard -varavirtalähdettä. Onni suosi tällä kertaa Jukka Suomaata, Heikki-Pekka Katajistoa, Jukka Mannista ja Elina Muhosta. Yksi voittajista ei halunnut nimeään julkisuuteen. Lämpimät onnittelut!