Uudistunut LahtiWatti on ilmestynyt!

Kolahtiko kevään LahtiWatti jo postiluukustasi? Lahti Energian asiakaslehti jaetaan näinä päivinä uudistuneessa ulkoasussaan. Katso lyhyt video lehden muodonmuutoksesta!

Jokaisella LahtiWatilla on tästä lähtien teema. Tässä numerossa se on ilmastonmuutos, jota käsitellään vaatteiden, ruuan ja liikkumisen näkökulmasta. Vaateteollisuuden asiantuntija Anniina Nurmi kertoo, mitä jokaisen meistä kannattaisi pohtia vaatteita ostaessaan. Ekokahvila MeaManna näyttää puolestaan esimerkkiä ruokahävikin torjumisessa. Pelicans, Sinfonia Lahti ja Q-Yachts kertovat omat ratkaisunsa liikenteen päästöjen vähentämiseen.   

Ravitunnelmaa ja lahtienergialaisia

Esimakua kesän Kuninkuusravien tunnelmasta tarjoilee suomenhevosten ykkösnimi Costello, jonka arkeen pääsemme kurkistamaan. Jutussa mainitaan myös Costellon ja monien muiden huippuhevosten ohjastajana tunnettu Risto Tupamäki, joka menehtyi tapaturmaisesti lehden ollessa painossa. Syvä osanottomme Tupamäen perheelle ja läheisille.

Vaikka lehden ilmettä, rytmiä ja palstoja on uudistettu, jotain tuttuakin on säilytetty. Lukijoiden suosima Tullaan tutuiksi -palsta esittelee lahtienergialaisia työssään edelleen joka numerossa. Myös ristikko löytyy tutulta paikaltaan lehden viimeiseltä aukeamalta.

Palkintona helpotusta kesän helteisiin

Keräämme uudistuneesta lehdestä palautetta. Kerrothan mielipiteesi joko täyttämällä ja postittamalla kyselyn paperilehden sivulta 31 tai nettisivuillamme. Muistathan myös jättää yhteystietosi, sillä arvomme kaikkien 3.7.2019 mennessä vastanneiden kesken laadukkaan Dyson AM09 Hot & Cool -tuulettimen. 

Mukavia hetkiä LahtiWatin parissa!