Vastauksia OmaWatista kysyttyihin kysymyksiin

OmaWatti on Lahti Energian uudistunut online-palvelu. Kehitämme palvelua jatkuvasti yhä paremmaksi. Lämmin kiitos aktiivisille asiakkaillemme, jotka ovat antaneet OmaWatista arvokasta palautetta!

1. Mitä energia-asioitani voin hoitaa OmaWatissa?

Voit seurata OmaWatissa muun muassa energiankulutusta, ottaa yhteyttä Lahti Energian asiakaspalveluun sekä tarkastella laskuja, verkkopalvelu- ja lämpösopimuksia ja asiakastietoja. Voit myös tilata häiriötiedotteet puhelimeesi tai sähköpostiisi. Häiriötiedotteiden tilaus onnistuu kaikille Lahti Energian verkkoalueella sijaitseville sähkön tai kaukolämmön käyttöpaikoille.

Sähkönmyyntisopimusten tietoja ei OmaWatista löydy, koska Lahti Energian sähkönmyynti on siirtynyt uudelle, valtakunnalliselle sähkönmyyntiyhtiölle Oomi Energialle. Voit rekisteröityä Oomin omaan Online-palveluun osoitteessa online.oomi.fi.

2. Miksi OmaWatti julkaistiin osin keskeneräisenä?

OmaWatti oli järkevintä ottaa käyttöön samalla, kun uudistimme asiakastietojärjestelmämme. OmaWattiin jäi julkaisuvaiheessa vielä muutama puute, jotka havaittiin ja korjattiin nopeasti. Lämmin kiitos kuuluu aktiivisille asiakkaillemme, jotka antoivat arvokasta palautetta!

Teemme edelleen jatkuvasti töitä kehittääksemme OmaWatista yhä toimivamman ja hyödyllisemmän palvelun.

3. Tarvitsen energiankulutuksestani tarkat mittaustiedot. Onnistuuko se OmaWatissa?

Olemme uudistaneet ja selkeyttäneet kulutuksen tarkkailua OmaWatissa. Asiakkaat, joilla on sähkön yösiirto, voivat nyt erotella yö- ja päiväsähkön kulutuksen. Kaukolämmön käyttöpaikoilla on energiankulutuksen lisäksi mittaustiedot virtaamasta, meno- ja paluuveden lämpötilasta sekä jäähtymästä. Jos tarvitset käyttöpaikkasi mittaustiedot pitkältä ajalta ja vaikkapa tunnin tarkkuudella, suosittelemme, että lataat tiedot suoraan Exceliin tai vastaavaan ohjelmaan.

Toivomme, että uudistukset helpottavat OmaWatissa asiointia. Otamme mielellämme vastaan palautetta myös OmaWatin uudistetusta kulutuksen tarkkailunäkymästä.

4. Mistä löydän lisää vastauksia kysymyksiini?

Olemme koonneet OmaWatin Ota yhteyttä -sivulle lisää vastauksia moniin usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos kysymykseesi ei löydy sieltä tai tältä sivulta vastausta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi OmaWatin yhteydenottolomakkeella. Soitathan asiakaspalveluumme, jos asiasi on kiireellinen.