Yritysasiakkaiden sähkölaskun tiedot muuttuvat lokakuussa

Lahti Energian yritysasiakkaiden sähkölaskun tiedot muuttuvat lokakuussa. Muutos koskee maksun saajaa ja tilinumeroa. Uudet tiedot näkyvät lokakuun laskulla.

  • Sähkönmyynnin uusi laskuttaja on Oomi Oy ( Y-tunnus 3101315-4). Aiemmin laskuttaja on ollut Lahti Energia Oy (Y-tunnus 0804847-1)
  • Sähkönjakelun uusi laskuttaja on LE-Sähköverkko Oy ( Y-tunnus 2075131-1). Aiemmin laskuttaja on ollut Lahti Energia Oy (Y-tunnus 0804847-1).

Oomin asiakkaat maksavat sähköenergiasta ja sähkönjakelusta helposti samalla laskulla.

Mistä on kyse?

Lahti Energian sähkönmyynnin laskutus ja sähkösopimukset ovat siirtyneet Oomi Energialle. Oomi Oy on uusi sähkönmyyntiyhtiö, jossa yhdistyvät Lahti Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen voimat. Oomi myy Lahti Energian Lahdessa tuottamaa, vihreää sähköä. Lue lisää Oomista!
 
Lahti Energian asiakaspalvelu vastaa sähkönjakelun ja kaukolämmön asiakaspalvelusta. Sähkönmyynnin asiakaspalvelusta vastaa Oomi Energian asiakaspalvelu. Lahti Energia -konserni jatkaa normaalisti toimintaansa, ja energiantuotanto Kymijärven voimalaitoksilla säilyy ennallaan. LE-Sähköverkko on Lahti Energia Oy:n tytäryhtiö, joka huolehtii Lahden ja ympäristökuntien sähkönjakelusta sekä siihen liittyvistä palveluista.
 
Lue lisää Lahti Energiaa ja Oomia koskevista muutoksista!