Kaukolämpö yritykselle

Oheen on tiivistetty, miksi etenkin lahtelaisesta kaukolämmöstä on syytä olla ylpeä. Alemmas on koottu aiheeseen liittyviä sivuja ja kaukolämmön lisäpalveluita.

Jos yritykselläsi on kaukolämpö ja harkitset jotain toista lämmitysmuotoa, otathan yhteyttä, niin voidaan vilkaista esimerkiksi kustannuslaskelmia.

Kysy lisää tai pyydä tarjous kaukolämmöstä!

Pasi Valjakka

Pasi Valjakka

Asiakkuuspäällikkö (julkinen sektori)
029 000 8386
pasi.valjakka@lahtienergia.fi

Jaakko Leino

Jaakko Leino

Asiakkuuspäällikkö (yritykset)
029 000 8047
jaakko.leino@lahtienergia.fi

Kaukolämpö

ma–pe klo 10–14

02917 02921
kaukolampo@lahtienergia.fi

Kaukolämpö on kaikkea tätä:

Huoletonta ja nykyaikaista

Kaukolämmön toimitusvarmuus on 99,98 % ja toimitusta valvotaan taukoamatta. Tutkimme ja toteutamme keinoja, joilla parannamme asiakaslähtöisyyttä, tehokkuutta ja luotettavuutta entisestään.

Vihreää ja paikallista

Lahti Energian kaukolämpö tuotetaan paikallisesti uusiutuvilla ja kierrätyspolttoaineilla. Suuri osa polttoaineista saadaan läheltä. Tarjoamme halukkaille myös täysin hiilineutraalia Vihreää lämpöä.

Kilpailukykyistä myös tulevaisuudessa

Uusiutuvien polttoaineiden käyttö voimalaitoksillamme varmistaa, että hinta pysyy kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Kaukolämmön elinkaarikustannukset ovat kilpailukykyiset.

Teholämpö

Teholämpö

Lahti Energia uudistaa kaukolämmön hinnoittelumalliaan. Yrityksille, kuntatoimijoille, yhteisöille ja asunto-osakeyhtiöille otetaan käyttöön Teholämpö.

Tasalämpö

Tasalämpö

Tasalämpö on kaukolämpötuote yritys- ja taloyhtiöasiakkaille. Tuote on valittavissa käyttöpaikoille, joiden liittymän omistajalla on y-tunnus.

Vihreä lämpö

Vihreä lämpö

Lämmitä ilman hiilidioksidipäästöjä! Vihreä lämpö on helppo, edullinen ja luotettava tapa vähentää lämmityksen hiilidioksidipäästöt nollaan.

Kaukolämpö avaimet käteen

Kaukolämpö avaimet käteen

Liity kaukolämpöön vaivattomasti avaimet käteen -palvelulla. Asiantuntijamme laativat tarjouksen tarpeeseenne sopivasta ratkaisusta.

Yrityksen kaukolämpölaitteet

Yrityksen kaukolämpölaitteet

Yrityksen kaukolämpölaitteet jakelevat lämpöä sopivasti tarpeen mukaan. Laitteet ovat pitkäikäiset ja luotettavat, mutta autamme mielellämme, jos jokin mietityttää.

Kaukolämmön alkuperä

Kaukolämmön alkuperä

Tänne on koottu lisätietoa, kuten kaukolämmön alkuperä ja päästökerroin sekä polttoaineisiin sisältyneet valmisteverot.

Kaukolämpöliittymä yritykselle

Kaukolämpöliittymä yritykselle

Liity kaukolämpöön täyttämällä lomake.