Lahti Energia työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvään maailmaan sekä ison talon edut.

Meillä Lahti Energialla työskentelee yli 200 eri alan ammattilaista. Joukkoomme kuuluu nuoria kykyjä sekä jo kokeneempia konkareita. Meillä viihdytäänkin töissä pitkään – pisimmät työsuhteet ovat kestäneet jopa 40 vuotta. Jotta jatkossakin olisi näin, mittaamme toimintaamme säännöllisesti ja tarvittaessa muutamme kurssia.

Tarjoamme henkilöstöllemme motivoivan työn, mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Tärkeä osa toimintaamme on henkilöstön työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta huolehtiminen. Olemme asettaneet koko konsernin laajuiseksi tavoitteeksi nolla tapaturmaa. Henkilöstöä ja sidosryhmiä suojellaan tapaturman vaaroilta työssä, ja turvallisuustasoa parannetaan jatkuvasti.

Toimintamme perusperiaatteita ovat vastuullisuus, avoimuus ja oikeudenmukaisuus. Yhteisesti sovitut päämäärämme edistävät niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointia ja kestävää kehitystä. Paikallisena yhtiönä olemme antaneet oman panoksemme Lahden alueelliseen kehittymiseen.

Tule mukaan energiseen joukkoomme!

  • Jaa tämä sivu