Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on Lahti Energian saavutettavuusseloste. Lahti Energian sähköisiä palveluja koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Energiayhtiöiden digitaalisten palvelujen tulee täyttää WCAG-ohjeistuksen AA-tason kriteeristö.

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 19.1.2021 ja koskee seuraavia palveluja:

  • www.lahtienergia.fi (tämä sivusto)

Digipalveluiden saavutettavuuden on arvioinut kolmas osapuoli.

Digipalveluiden saavutettavuuden tila (AA-taso)

Palvelut (lahtienergia.fi) täyttävät kriittisimmät saavutettavuusvaatimukset. Sivustolta löytyy liitetiedostoja (PDF), jotka eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia. Jos haluat tiedon saavutettavassa muodossa, ota meihin yhteyttä.

Ei-saavutettava sisältö (AA-taso)

Sivustolla on joitakin yhteistyökumppaneiden toteuttamia dynaamisia toimintoja, joita ei ole voitu tuottaa saavutettaviksi tai joiden osalta työ on vielä kesken (chat, OmaWatti).

Saavutettavuuspalaute

Teemme työtä tämän sivuston saavutettavuuden parantamiseksi. Voit antaa palautetta sivuston saavutettavuudesta sähköpostitse osoitteeseen viestinta@lahtienergia.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen viestinta@lahtienergia.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

  • Etelä-Suomen aluehallintovirasto
  • Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
  • www.saavutettavuusvaatimukset.fi
  • saavutettavuus@avi.fi
  • Puhelinnumero (vaihde) 0295 016 000