Puunkaatoapu

Sähkölinjojen läheisyydessä olevien puiden kaataminen voi olla vaarallista. On tärkeää, että kaatotyö tehdään turvallisesti osaavien ammattilaisten avulla. Näin vältymme tapaturmilta ja muilta vahingoilta.

Puunkaatoapua antavat ammattitaitoiset sähköasentajamme tai metsuriurakoitsijamme. Saat työpäivän aikana annettavan puunkaatoavun maksuttomasti.

Autamme sinua kaatamaan sähkölinjan läheisyydessä olevan puun turvallisesti ja annamme neuvoja. Puunkaatoa varten tarvitset metsurin tai ammattitaitoisen sahaajan, joka kaataa puut. Asiantuntijamme tulee sovittuna aikana turvaamaan sähkölinjan puunkaadon aikana ja varmistamaan puunkaatajan turvallisuuden.

Toimi näin

  1. Asemakaava-alueella hae ensin tarvittavat luvat puunkaatoon kaupungilta tai kunnalta.
  2. Järjestä työtä varten metsuri tai ammattitaitoinen sahaaja.
  3. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin tai pyydä metsuriasi soittamaan meille. Sovi puunkaatoavun ajankohdasta kanssamme viimeistään viikkoa ennen toivomaasi kaatoajankohtaa.
  4. Sovi puunkaatoapu myös mahdollisille data- tai puhelinkaapeleille, jos sellaisia on kaatopaikan luona. Puhelin- ja datakaapelit ovat paikallisen puhelinoperaattorin omistuksessa.

Jos puunkaatoapu ei kuulu maksuttomaan palveluumme, voit sopia metsurimme kanssa puunkaadosta ja erikoisvälineiden hinnasta ja laskutuksesta. Tällöin emme vastaa metsurin kanssa tehdystä sopimuksesta ja laskutuksesta.

Pyydä puunkaatoapu soittamalla käyttömestarille arkisin klo 7–15, puh. 029 000 8520.