Vastuullisuus

Haluamme pitää ympäristömme elinvoimaisena. Työtämme ohjaa vastuullisuuspolitiikassa ja -ohjelmassa asetetut tavoitteet. Visiomme on olla Rohkeasti ilmastopositiivinen vuonna 2035.

Vastuullisuus on osa jokaista päiväämme

Haluamme pitää ympäristömme elinvoimaisena nykyisille ja tuleville Lahden seudun asiakkaille ja yhteiskunnalle. Tehtävämme on tuottaa huoletonta energiaa ja etsiä asiakkaille ratkaisuja, joiden avulla lämpöä, jäähdytystä ja sähköä tuotetaan, jaetaan ja käytetään kestävästi. Työtämme ohjaa vastuullisuuspolitiikka ja -ohjelma, jossa olemme asettaneet itsellemme tavoitteet, jotka liittyvät ilmastoon, luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin sekä toimitusketjuihin ja raaka-aineisiin. Toteutamme vihreän siirtymän säilyttäen taloutemme terveellä pohjalla. Ilmastopositiivisen visiomme mukaan Lahden seudun kodit ja kiinteistöt lämpiävät hiilinegatiivisesti vuonna 2035.

Olemme liittäneet vastuullisuusteemoihimme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamisen. Tavoitteiden toteutumista seurataan vastuullisuusohjelmallamme 2024–2028.