Kaukolämpöä yritykselle

Lahtelaisesta kaukolämmöstä on syytä olla ylpeä. Se tuotetaan ilman fossiilisia polttoaineita, ja panostamme uusiutuviin, paikallisiin polttoaineisiin. Yrityksesi voi valita myös hiilidioksidipäästöttömän Vihreän lämmön, mikä tukee yrityksesi vastuullisuustavoitteita. Kaukolämpö on erittäin energiatehokas ratkaisu kiinteistön lämmitykseen. 

Kiinteistön lämmitysratkaisuna huoleton ja nykyaikainen

Kaukolämmön toimitusvarmuus on 99,98 prosenttia, ja valvomme toimitusta ympäri vuorokauden. Peruspilareitamme ovat asiakaslähtöisyys, tehokkuus ja luotettavuus.

Vihreää ja paikallista, jopa kokonaan hiilidioksidipäästötöntä 

Suosimme tuotannossamme paikallisia polttoaineita, kuten kierrätyspolttoainetta sekä saha- ja puuteollisuuden sivuvirtoina syntyvää sertifioitua biopolttoainetta. Tarjoamme myös hiilidioksidipäästötöntä Vihreää lämpöä yrityksen vastuullisuustavoitteiden tueksi.

Kilpailukykyistä myös tulevaisuudessa

Uusiutuvien polttoaineiden käyttö voimalaitoksillamme varmistaa, että hinta pysyy kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Kaukolämmön elinkaarikustannukset kiinteistön lämmitysratkaisuna ovat kilpailukykyiset. 

Yrityksen kaukolämpötuotteet

Eri tuotevaihtoehdoilla yrityksesi voi vaikuttaa kaukolämmön hintaan ja päästökertoimeen. Kerromme mielellämme lisää ja otamme vastaan palautetta, sillä kehitymme asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. 

Kaukolämmön vastuullisuus, hiilidioksidipäästöt ja päästökerroin

Yrityksen vastuullisuusraportointiin ja muuhun raportointiin tarvittavia tietoja kaukolämmöstä, kuten alkuperä ja päästökerroin, on koottu yhteen paikkaan. Kaukolämmön hinnastot ja sopimusehdot näet myös helposti yhdestä paikasta.

Käytännön asiaa yrityksen kaukolämmöstä

Voit liittyä kaukolämpöön liittymän tilauslomakkeella.

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Kaukolämmön asiakaspalvelu auttaa mielellään. Voit tutustua myös liittymislomakkeen ohesta löytyviin ohjeisiin. Jos yrityksesi kiinteistö on jo kaukolämmössä, kaukolämpölaitteisiin liittyvää tietoa löydät Yrityksen kaukolämpölaitteet -osiosta.

Jos yrityksesi harkitsee vaihtamista kaukolämmöstä johonkin toiseen lämmitysmuotoon, otathan yhteyttä, niin voimme katsoa yhdessä esimerkiksi kustannuslaskelmia. Tästä saat tukea päätöksen tekemiseen.

Kaukolämpöliittymä yritykselle

Lue lisää

Kysy lisää

Yhteystieto-ikoni.

Kaukolämpö

Kaukolämmön asiakaspalvelu
kaukolampo@lahtienergia.fi