Kaukolämpöä taloyhtiöille

Mukavaa, että kiinnostuit kaukolämmöstämme. Kaukolämpömme on huoleton ja nykyaikainen tapa lämmittää taloyhtiötäsi. Tuotamme kaukolämmön paikallisesti uusiutuvilla ja kierrätyspolttoaineilla, hyödynnämme yhteiskunnan hukkalämpöjä sekä pian myös tuulivoimaa ja sähköä auringosta kaukolämmön tuottamiseksi.

Kaukolämmön toimitusvarmuus on 99,98 prosenttia, ja valvomme toimitusta taukoamatta. Tutkimme ja toteutamme keinoja, joilla parannamme tehokkuutta ja luotettavuutta entisestään. 

Kaukolämmön elinkaarikustannukset ovat taloyhtiöille kilpailukykyiset. Voit liittyä kaukolämpöön vaivattomasti avaimet käteen -palvelullamme. Laadimme tarjouksen tarpeeseesi sopivasta ratkaisusta. Halutessasi voit valita alkuperätakuin varmennetun hiilineutraalin Vihreän lämmön. 

Kysy lisää

Emme jätä sinua yksin, kun olet liittynyt kaukolämpöön. Tarjoamme kaikille taloyhtiöille erilaisia lisäpalveluita arjen helpottamiseksi. Huolestuttaako kaukolämpölaitteidesi kunto tai säädöt? Onko taloyhtiönne tavoitteena tehostaa energian käyttöä ja leikata kustannuksia? Me autamme taloyhtiötäsi näissäkin kysymyksissä. 

Asiakkuuspäällikkö Jarmo Virtanen

Jarmo Virtanen

Asiakkuuspäällikkö, taloyhtiöt
jarmo.virtanen@lahtienergia.fi
029 000 8153

Yhteystieto-ikoni.

Kaukolämpö

Kaukolämmön asiakaspalvelu
kaukolampo@lahtienergia.fi