Kodin kaukolämpölaitteet

Kodin kaukolämpölaitteet jakavat lämpöä kotiisi sopivasti tarpeen mukaan. Laitteet ovat pitkäikäisiä, edullisia ja luotettavia.

Tarjoamme omakotitalon tai paritalon kaukolämpölaitteille katsastus- ja huoltopalvelua sekä tarvittaessa uusimme laitteet, jos ne ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Autamme mielellämme, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi siitä, miten kaukolämpölaitteita käytetään.

 

Pidäthän huolta kaukolämpölaitteistasi

Kaukolämpölaitteilla on monta vakiintunutta nimeä, kuten kaukolämpöpaketti, lämmönvaihdinpaketti ja lämmönjakokeskus. Kaikilla näillä tarkoitetaan samaa kokonaisuutta lämmönjakohuoneessa.

Kaukolämpölaitteet ovat loppukäyttäjän vastuulla ellei muuta ole sovittu. Lahti Energia toimittaa kaukolämmön lämmönjakohuoneeseen verkon sulkuventtiileille saakka ja järjestää kaukolämmön mittauksen. Tästä eteenpäin asiakas ottaa kaukolämmön vastaan omilla laitteillaan oman tarpeensa mukaan.

Avaimet käteen -palveluna uudet kaukolämpölaitteet kotiisi

Avaimet käteen -palvelumme avulla saat uudet kaukolämpölaitteet kotiisi helposti ja vaivattomasti. Jos laitteiden kanssa on ongelmia tai laitteiden kunto mietityttää, ota yhteyttä.

Lämmönjakokeskuksen katsastus- ja huoltopalvelu on apunasi

Lämmönjakokeskuksen katsastus- ja huoltopalvelu on helppo tapa tarkastuttaa ja tarvittaessa huollattaa kodin laitteet. Saat katsastuksen tuloksista selkeän raportin sekä tarjouksen ilmenneiden huoltotarpeiden toteuttamisesta. Katsastuksen yhteydessä saat myös tarvittaessa opastuksen laitteiston turvalliseen käyttöön.

Lue lisää katsastus- ja huoltopalvelusta.