Kaukolämpöliittymä taloyhtiölle

Kiitos, että kiinnostuit kaukolämmöstämme. Tilaa taloyhtiöllesi kaukolämpöliittymä alla olevalla lomakkeella. Kaukolämpöä on saatavilla Lahden, Hollolan ja Asikkalan alueella. Varmista meiltä saatavuus taloyhtiönne tontille.

Ilmainen suunnittelukäynti lämmitysmuodon vaihtajalle

Harkitsetteko taloyhtiössänne nykyisen lämmitysmuodon vaihtamista kaukolämpöön? Ilmaisen suunnittelukäynnin perusteella teemme taloyhtiöllenne tarjouksen kaukolämmöstä. Se ei sido taloyhtiötänne vielä mihinkään.

Suunnittelukäynnillä varmistamme kaukolämmön saatavuuden taloyhtiösi tontille, tarkistamme kaukolämmön mahdollisen reitin ja varmistamme, että mittauskeskukselle ja kaukolämpölaitteistolle on riittävästi tilaa. Opastamme ja kerromme kaukolämpöön liittymisen eri vaiheista. Voit myös esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä – me autamme mielellämme. Suunnittelukäynti kestää noin 30 minuuttia.

Edellytämme tarjouksessa, että taloyhtiö teettää asbestilain edellyttämän asbestikartoituksen, joka vaaditaan ennen 1994 rakennettuihin rakennuksiin. Kiinteistön omistaja on vastuussa asbestikartoituksen teettämisestä.

Rakentajan lämpö uudiskohteelle

Uudiskohteen kaukolämpötuote on rakentamisen ajan Rakentajan lämpö, jos kaukolämpöliittymän omistaa yritys. Rakentajan lämpö on hiilidioksidipäästötön tuote ja siinä laskutetaan vain energiamaksu, ei perusmaksua. Lue lisää rakentajan lämmöstä.

Etsitkö ohjeita?

Tutustu urakoitsijan ohjeisiin ja hybridikytkentäohjeeseen.

Lue kulkureiteistä sekä pääkeskustilasta ja lukituksista.

Tilaa kaukolämpöliittymä

  Liittymän omistaja

  Tee edelläkävelijän valinta ja liity kaukolämpöverkkoon! Voit liittyä lämpöasiakkaaksemme tekemällä kanssamme kirjallisen sopimuksen, jossa sovimme kiinteistösi liittämisestä verkkoon sekä lämmön toimittamisesta kohteeseesi.

  Täytä alla oleva lomake. Pakolliset kohdat on merkitty tähdellä. Postitamme sopimuksen allekirjoitettavaksi. Olemme tarvittaessa yhteydessä sinuun.

  Uusien omistajien tiedot

  Omistajan tiedot

  Henkilöomistajan tiedot

  Yritysomistajan tiedot  (jos eri kuin yhteyshenkilön sähköpostiosoite)

  Kohteen tiedot
  Kohteen tiedot

  Kohteen tiedot

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Tarvittavat asiapaperit

  Tarvittavat asiapaperit liitetiedostona:

  Liittämäsi tiedoston tulee olla jokin seuraavista tiedostotyypeistä PDF, JPG, JPEG, HEIC, PNG, CSV. Tiedoston maksimikoko on 20MB)*

  Tarvittavat asiakirjat
  Muut yhteyshenkilöt
  Muut yhteyshenkilöt

  Muut yhteyshenkilöt

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Työmaan yhteyshenkilö
  Laskun vastaanottaja (jos muu kuin liittymän omistaja)
  Lomakkeen täyttäjä (jos muu kuin liittymän omistaja)


  Kysy lisää

  Asiakkuuspäällikkö Jarmo Virtanen

  Jarmo Virtanen

  Asiakkuuspäällikkö, taloyhtiöt
  jarmo.virtanen@lahtienergia.fi
  029 000 8153

  Yhteystieto-ikoni.

  Kaukolämpö

  Kaukolämmön asiakaspalvelu
  kaukolampo@lahtienergia.fi