Sähköinen lasku

Haluatko pienentää hiilijalanjälkeäsi? Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta. Kun vaihdat paperilaskusi sähköiseen, vähennät paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamia päästöjä. Valittavanasi on kaksi sähköistä vaihtoehtoa, e-lasku sekä digipostipalvelu Kivra.

Tilaa e-lasku

E-lasku tekee laskujen maksamisesta helppoa, sillä laskutiedot ovat verkkopankissasi valmiina ja maksat laskusi nopeasti yhdellä napin painalluksella. Voit tilata e-laskun oman verkkopankkisi kautta. Tiedot e-laskun tilaamista varten löydät laskun maksutiedoista.

Jos olet Lahti Energia Sähköverkon asiakas, voit tilata e-laskun myös lomakkeella, jolloin saat e-laskutilauksen hyväksyttäväksi suoraan verkkopankkiisi.

Tilaa e-lasku sähköverkon laskuja varten

 

Kerää digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Kivra on digipostipalvelu, jolla voi lähettää ja vastaanottaa digipostia. Lataamalla ilmaisen Kivra-sovelluksen voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse. Kivralla laskut pysyvät tallessa ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta. Palvelu myös muistuttaa sinua eräpäivän lähestymisestä.

 

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla palvelun toisen Kivran käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

Tutustu Kivraan

 

Palvelemme puhelimella ja sähköpostilla