Tasalämpö taloyhtiölle

Tasalämpö on kaukolämpötuotteemme asunto-osakeyhtiöille. Taloyhtiösi voi valita, sopiiko sille paremmin Tasalämpö vai Teholämpö. Tasalämmössä perusmaksun osuus vuosikustannuksesta on noin puolet. Siksi Tasalämpö sopii taloyhtiöille, jotka arvostavat helppoutta, ennakoitavuutta ja tavallista tasaisempia kaukolämpölaskuja.

Perusmaksu määräytyy käytetyn tehon perusteella

 

Tasalämmössä perusmaksu koostuu yhdestä tehomaksusta (tehomaksu 1). Tehomaksu määräytyy niiden tuntitehojen perusteella, jotka on mitattu -29:n ja 0 asteen välisissä ulkolämpötiloissa. Mitattujen tuntitehojen perusteella arvioidaan, paljonko käyttöpaikka tarvitsee tehoa kovilla pakkasilla (-29 asteen ulkolämpötilassa).

Teho tarkistetaan vuosittain kesällä, ja se on asiakkaan tiedossa syksyllä. Uusi teho astuu voimaan seuraavan vuoden alussa. Tehon määritykseen käytetään kohteen mittauksia. Omistajan tai laskujen maksajan vaihtuminen ei vaikuta tarkastelujaksoon.

Merkittävä ja pysyvä tehontarpeen pienentyminen voidaan huomioida tehon määrityksessä. Ole tällöin yhteydessä meihin. Muutosten toteamiseksi tarvitaan yhden talven toteutuneet mittaukset muutoksen jälkeiseltä ajalta.

Kaukolämmön hinnoittelu uudistui 1.1.2024, jolloin otimme käyttöön uuden tuotteemme Tasalämmön, joka on vaihtoehtoinen tuote Teholämmölle.

Hinnasto ja sopimusehdot

Laskun lukuohje

 

 

Palvelut taloyhtiölle

Kysy lisää Tasalämmöstä

Asiakkuuspäällikkö Jarmo Virtanen

Jarmo Virtanen

Asiakkuuspäällikkö, taloyhtiöt
jarmo.virtanen@lahtienergia.fi
029 000 8153

Yhteystieto-ikoni.

Kaukolämpö

Kaukolämmön asiakaspalvelu
kaukolampo@lahtienergia.fi