Muuttajan muistilista

Oletko muuttamassa? Lue muistilistasta, mitä sinun on hyvä varmistaa ja tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa.

Kaukolämpö

Jos olet kaukolämpöasiakas, teethän nämä kaksi asiaa, kun muutat:

  1. Kerro meille uusi osoitteesi helposti OmaWatissa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
  2. Kiinteistön omistajan vaihtuessa myös kaukolämpöliittymä vaihtaa yleensä omistajaa. Ilmoita vaihdoksesta kätevästi sähköisellä lomakkeella Vaihda liittymän omistajaa.

Tavallisesti kaukolämpöliittymän omistaja maksaa laskut. Poikkeuksellisesti laskut voidaan osoittaa myös esimerkiksi vuokralaiselle. Tällöin liittymän omistajan ja laskujen maksajan tulee täyttää lomake Ilmoitus kaukolämmön laskutuksen siirtämiseksi.

Vaihda liittymän omistajaa

Sähkö

Sähkön verkkopalvelusopimuksen irtisanominen ja uuden tekeminen hoituu valitsemasi sähkönmyyjän kanssa. Lahti Energia ei ole sähkön vähittäismyyjä. Sähkön verkkopalvelusopimus päivittyy automaattisesti meidän tietoihimme myyntisopimuksen perusteella. Voit vielä varmistaa OmaWatista, että tietosi ovat päivittyneet

Vaihtuiko kiinteistön omistaja?

Kiinteistön omistajan vaihtuessa myös sähköliittymä vaihtaa yleensä omistajaa. Liittymä on irtainta omaisuutta, joka ei siirry uudelle omistajalle automaattisesti, vaan sen siirrosta tulee kirjallisesti sopia. Helpoin tapa huolehtia omistajan muutoksesta on mainita liittymän siirrosta kiinteistön kauppakirjassa.

Ilmoita omistajanvaihdoksesta kätevästi sähköisellä lomakkeella.

Tee muutos sähköliittymään

 

Oikeat yhteystiedot OmaWatissa

OmaWatista voit varmistaa, ovatko yhteystietosi ajan tasalla. Tarvittaessa päivitä yhteystietosi kätevästi OmaWatissa.

Kirjaudu OmaWattiin