Kaukolämpöä kotiin

Kaukolämpö on helppo, edullinen ja toimintavarma lämmitysmuoto kotiisi. Kaukolämmöllä lämmität kotisi tilat ja lämpimän käyttöveden helposti, edullisesti ja toimintavarmasti. Kaukolämpö on huoletonta, nykyaikaista, paikallisesti tuotettua ja kilpailukykyistä myös tulevaisuudessa. Noin 90 prosenttia lahtelaisista kodeista lämpiää kaukolämmöllä.

Lahtelaisesta kaukolämmöstä on syytä olla ylpeä. Se tuotetaan lähes kokonaan ilman fossiilisia polttoaineita, ja panostamme uusiutuviin, paikallisiin polttoaineisiin. Kysy lisää tai pyydä tarjous kaukolämmöstä.

Kaukolämpö on kaikkea tätä

Huoletonta ja nykyaikaista kodin lämmitystä

Kaukolämmön toimitusvarmuus on 99,98 prosenttia, ja toimitusta valvotaan taukoamatta. Johtotähtinämme kaukolämmön toimituksessa ovat asiakaslähtöisyys, tehokkuus ja luotettavuus.

Huolehdimme siitä, että lämpöä on tarjolla kaikissa olosuhteissa tilojen ja käyttöveden lämmitykseen. Kaukolämpötalossa kuuma käyttövesi ei pääse koskaan loppumaan, koska tuotamme sitä lisää aina sitä mukaa, kun kuumalle vedelle on kotonasi käyttöä.

Vihreä ja paikallinen vaihtoehto kodin lämmitykseen

Kaukolämpömme tuotetaan paikallisesti uusiutuvilla ja kierrätyspolttoaineilla. Suuri osa polttoaineista saadaan läheltä. Voit valita myös täysin hiilineutraalin Vihreän lämmön.

Kilpailukykyinen lämmitysvaihtoehto myös tulevaisuudessa

Uusiutuvien polttoaineiden käyttö voimalaitoksillamme varmistaa, että hinta pysyy kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Kaukolämmön elinkaarikustannukset ovat kilpailukykyiset.