Jäähdytys yritykselle

Ilmaston lämpenemisen myötä yhä useampi yritys on kiinnostunut kiinteistöjen jäähdytysmahdollisuuksista. Tarjoamme yrityksille jäähdytysratkaisuja, jotka tuotetaan hiilidioksidipäästöttömästi.

Jäähdytys voi olla pohjavettä hyödyntävää vapaajäähdytystä tai kylmäenergia voidaan tehdä lämpöpumpulla. Jos yrityksesi kiinteistöllä on tarvetta jäähdytykselle tai viilennykselle, kysy lisää meiltä.

Kaukokylmää kiinteistöäsi viilentämään

Kaukokylmää voidaan myydä kaikkiin kiinteistöihin kaukolämpöverkkomme varrella. Kaukokylmäverkosto on rakennettu kaukolämmöstä poiketen eristetyllä muoviputkella. Kiertävä vesi on samaa vettä, jota käytämme kaukolämpöverkostossa.

Lahden kaupungintalo jäähtyy kaukokylmällä

Kesästä 2023 alkaen Lahden kaupungintalo on jäähtynyt kaukokylmän avulla. Kaukojäähdytystä tuotetaan Combined Heating and Cooling -lämpöpumpulla (CHC-lämpöpumpulla), jonka teknologian avulla kiinteistöstä kerätty ylijäämälämpö voidaan hyödyntää osaksi kaukolämpöverkon tuotantoa. Harjukadulta kaukokylmäverkosto kulkee kohti kaupungintaloa, ja tulevaisuudessa sitä on mahdollista laajentaa esimerkiksi Salininkadun uudelle korttelialueelle.

Kysy lisää

Asiakkuuspäällikkö Jaakko Leino

Jaakko Leino

Asiakkuuspäällikkö, yritykset
jaakko.leino@lahtienergia.fi
029 000 8047