Rakentajan lämpö

Oletko rakentamassa uutta? Silloin rakennuskohteeseesi tulee rakennusajaksi Rakentajan lämpö. Se tulee uudiskohteille, joiden liittymän omistajalla on y-tunnus. Rakentajan lämpö on alkuperätakuilla varmennettua, hiilidioksidipäästötöntä Vihreää lämpöä.

Rakentajan lämpö on voimassa ainoastaan uudiskohteen rakentamisen aikana. Kun kohteeseen on tehty kaukolämmön lopputarkastus, Rakentajan lämpö päättyy ja käyttöpaikalle valitaan oletustuote liittymän omistajan mukaan.

Miten saat rakentajan lämmön käyttöösi?

Kun tilaat uuden kaukolämpöliittymän, saat automaattisesti Rakentajan lämpö -tuotteen käyttöösi, jos olet Y-tunnuksellinen asiakas. Jos olet kuluttaja-asiakas,  saat myös rakentamisen ajaksi normaalin kaukolämpötuotteen. Se on voimassa myös rakennuksen valmistuttua.

Sinun ei siis tarvitse erikseen tilata Rakentajan lämpöä, vaan se tulee asiakkaalle automaattisesti kun tekee lämpösopimuksen, mikäli kyseessä on y-tunnuksellinen asiakas.

Käytätkö väliaikaista kaukolämpölaitteistoa?

Jos kohteessa käytetään rakentamisen aikana väliaikaista kaukolämpölaitteistoa, sille tulee myös tilata käyttöönottotarkastus, samoin kuin lopulliseen käyttöön tulevalle laitteistolle. Jos rakennusaikana käytetään väliaikaista kaukolämpölaitteistoa siksi, että rakennusaikana tarvitaan suurempaa tehoa ja vesivirtaa kuin lopullisessa käytössä, on tästä hyvä ilmoittaa meille hyvissä ajoin, jotta liittymisjohdon mitoitus kattaa myös rakennusaikaisen tarpeen.

Liittymissopimus laaditaan lopulliseen käyttöön tulevan laitteiston mukaan. Jos liittymisjohto on suurempi kuin liittymissopimuksen mukainen mitoitus, veloitamme lisämaksun.

Tutustu hinnastoon