Opiskelijalle

Tarjoamme vuosittain opiskelijoille työelämälähtöisiä harjoittelujaksoja ja opinnäytepaikkoja. Koulutusasteesta ja opintokokonaisuudesta riippumatta pidämme tärkeänä, että meillä pääsee tekemään oikeita asioita ja tuomaan esille omia vahvuuksia. Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja pääset hakemaan ympäri vuoden. 

Opinnäytetyö

Meille on vuosien varrella tehty lähes 100 eri sisältöistä ja eri tasoista opinnäytetyötä. Tarjoamme vuosittain mahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille niin korkeakoulujen ja ammattikoulujen opinnäytetöihin kuin yliopistojen pro gradu- ja diplomitöihin. Jos olet kiinnostunut tekemään lopputyösi meille, niin esittele rohkeasti itsesi, ajatuksesi ja ehkä myös oma aihealue-ehdotuksesi hakemuksesi kautta.

 

Harjoittelupaikka

Jos olet kiinnostunut energia-alasta ja etsit toisen asteen opintoihisi kuuluvaa harjoittelupaikkaa, niin kerrothan meille tarkemmin, millainen harjoittelupaikka olisi sinulle mieleinen. Meille on tärkeää, että pääset harjoittelusi aikana soveltamaan koulun penkillä opittua ja myös oppimaan lisää. Toivomme, että harjoittelusi aikana myös me opimme sinulta uusia ajatuksia ja ideoita.

 

Kesätyöpaikka

Tarjoamme kymmenittäin kesätyöpaikkoja. Kesätyöpaikoista voit lukea tarkemmin Työnhakijalle-sivulta.