Avoimet työpaikat ja tietoa työnhakijalle

Meillä työskentelee yli 200 energia-alan osaajaa. Tarjoamme mielenkiintoista ja haastavaa työtä energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Olisitko sinä pian yksi meistä?  

Uratarinat-sivulta voit lukea, millaista Lahti Energialla on työskennellä. Tarjoamme vuosittain eri alojen opiskelijoille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia.

Katso avoimet työpaikat

Energia-alan avoimet työpaikat Lahdessa

Haluamme varmistaa sinulle vastuullisen ja sujuvan rekrytointiprosessin sekä onnistuneen alun sitoutuneeseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia usein jo hakuaikana, ja sen päätteeksi kutsumme haastatteluun ne hakijat, jotka parhaiten soveltuvat tehtävään.

Järjestämme haastattelukierroksia rekrytointikohtaisesti yksi tai kaksi. Kerromme sinulle ensimmäisen haastattelukutsusi yhteydessä prosessin etenemisestä. Joissakin tehtävissä käytämme myös videohaastattelukysymyksiä rekrytoinnin tukena. Yhden haastattelukierroksen läpiviemiseen kuluu yleensä 1–3 viikkoa, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä puhelimitse jatkosta. Asiantuntija- ja esihenkilörooleissa hyödynnämme myös kolmannen osapuolen tekemää henkilöarviointia. Kun aloitat työsi tuoreena lahtienergialaisena, voimme molemmat luottavaisin mielin tietää, että rekrytointisi on onnistunut.  

Hakuajan päättymisen jälkeen ilmoitamme haastatteluun kutsuttavien lisäksi kaikille hakijoille mahdollisimman pian prosessin etenemisestä. Toivomme, että menestyt työnhaussa. Poimi parhaat vinkit työnhakuun.

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avointa työpaikkaa sinulle, lähetä meille avoin hakemus! Täytä hakulomake pyydetyillä tiedoilla ja kerro meille osaamisestasi sekä millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Käymme säännöllisesti läpi kaikki saamamme avoimet hakemukset ja esittelemme niitä sopiville esihenkilöillemme. Mikäli huomaamme, että osaamisellesi voi olla tarvetta, otamme sinuun suoraan yhteyttä.

Vaikka sopivaa tehtävää ei juuri nyt olisikaan tarjolla, kerromme sinulle tästä mahdollisimman pian ja pidämme hakemustasi aktiivisena 12 kuukauden ajan. Jos työtilanteemme muuttuu, saatamme ottaa sinuun yhteyttä tuona aikana uudelleen.

Lähetä avoin hakemus

 

Kesätyöpaikat 

Tarjoamme vastuullisia kesätyöpaikkoja vuosittain kymmenille eri-ikäisille ja eri koulutustaustoista tuleville nuorille. Kesätyö on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan työelämään ja oman alan työtehtäviin jo opintojen aikana.

Monet kesätyöntekijämme ovat saaneet kesätöiden ansiosta jalan oven väliin ja jatkaneet kesän jälkeen työskentelyä meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Hyvin hoidetut kesätyöt voivat siis usein myös poikia jatkoa. Monet kesätyöntekijöinä aloittaneet ovat jääneet Lahti Energialle töihin valmistumisensa jälkeen. Haku kesätyöpaikkoihimme aukeaa vuosittain heti alkuvuodesta. Vuoden 2024 kesätyöpaikkojen hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille.