Lahti Energia työnantajana

Lahden merkittävin energia-alan työllistäjä

Tarjoamme mielenkiintoista ja haastavaa työtä energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Meillä Lahti Energialla työskentelee yli 200 eri alan ammattilaista. Joukkoomme kuuluu nuoria kykyjä sekä jo kokeneempia konkareita. Meillä viihdytäänkin töissä pitkään – pisimmät työsuhteet ovat kestäneet jopa 40 vuotta. Jotta jatkossakin näin olisi, mittaamme toimintaamme säännöllisesti ja muutamme tarvittaessa kurssia.

Tarjoamme henkilöstöllemme motivoivan energia-alan työn, mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tule mukaan energiseen joukkoomme, katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

Katso avoimet työpaikat

Kaipaatko vinkkejä hakuprosessin tueksi? Olemme koonneet muutamia hyödyllisiä vinkkejä niin hakemuksen kirjoittamiseen, ansioluettelon tekemiseen kuin haastatteluun valmistautumiseen. Uratarinat-sivulta voit lukea, millaista Lahti Energialla on työskennellä.

Energia-alan avoimet työpaikat Lahdessa

Haluamme varmistaa sinulle vastuullisen ja sujuvan rekrytointiprosessin sekä onnistuneen alun sitoutuneeseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia usein jo hakuaikana, ja sen päätteeksi kutsumme haastatteluun ne hakijat, jotka parhaiten soveltuvat tehtävään.

Järjestämme haastattelukierroksia rekrytointikohtaisesti yksi tai kaksi. Kerromme sinulle ensimmäisen haastattelukutsusi yhteydessä prosessin etenemisestä. Joissakin tehtävissä käytämme myös videohaastattelukysymyksiä rekrytoinnin tukena. Yhden haastattelukierroksen läpiviemiseen kuluu yleensä 1–3 viikkoa, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä puhelimitse jatkosta. Asiantuntija- ja esihenkilörooleissa hyödynnämme myös kolmannen osapuolen tekemää henkilöarviointia. Kun aloitat työsi tuoreena lahtienergialaisena, voimme molemmat luottavaisin mielin tietää, että rekrytointisi on onnistunut.  

Hakuajan päättymisen jälkeen ilmoitamme haastatteluun kutsuttavien lisäksi kaikille hakijoille mahdollisimman pian prosessin etenemisestä. Toivomme, että menestyt työnhaussa.

Poimi parhaat vinkit työnhakuun

Vastuullisuus kaikessa toiminnassa

Toimintamme perusperiaatteita ovat vastuullisuus, avoimuus ja oikeudenmukaisuus. Yhteisesti sovitut päämäärämme edistävät niin ihmisten kuin ympäristönkin hyvinvointia sekä kestävää kehitystä. Paikallisena yhtiönä olemme antaneet oman panoksemme Lahden alueelliseen kehittymiseen. Tarjoamme vuosittain kymmenille eri-ikäisille ja eri koulutustaustoista tuleville nuorille vastuullisia kesätyöpaikkoja energia-alalla.

Työhyvinvointi

Henkilöstömme työhyvinvoinnista ja-turvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa toimintaamme. Pidämme henkilöstöstä hyvää huolta. Työhyvinvoinnista huolehtiminen onkin yksi syy siihen, miksi meillä viihdytään töissä niin pitkään. 

Olemme asettaneet koko konsernin laajuiseksi tavoitteeksi nolla tapaturmaa. Henkilöstöä ja sidosryhmiä suojellaan työssä tapaturmilta ja turvallisuustasoa parannetaan jatkuvasti. 

Tarjoamme henkilöstöllemme kattavan työterveyshuollon. Järjestämme myös yhteisiä virkistyspäiviä ja henkilöstötapahtumia. Lisäksi kehitämme aktiivisesti palkitsemiskäytäntöjämme. Säännöllisten kyselyiden avulla kuuntelemme henkilöstön mielipiteitä ja kehitämme toimintaamme niiden pohjalta. 

Perheystävällisyys

Haluamme edistää päämäärätietoisesti työelämän tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Meille perheystävällisyys tarkoittaa muun muassa: 

• Otamme huomioon henkilöstömme erilaiset elämäntilanteen ja niihin liittyvät joustotarpeet.
• Meillä on hyvät etätyökäytännöt.
• Ohjeistukset ovat yhdenmukaisia läpi organisaation.
• Johdamme esimerkillä ja koulutamme esihenkilöitä.

Olemme tehneet videon osana Työsuojelurahaston Tasa-arvo ja isät -hanketta. Meillä perheystävällisyys ulottuu elämänkaaren kaikkiin vaiheisiin, eikä se rajaudu vain lapsiperheisiin.