Vihreä lämpö taloyhtiölle

Haluatko lämmittää kotiasi hiilidioksidipäästöttömästi? Tavallinen lahtelainen kaukolämpö suosii paikallisia ja uusiutuvia energianlähteitä, mutta Vihreän lämmön CO2-päästökerroin on nolla.

Mitä on Vihreä lämpö?

Tutustu Vihreään lämpöön

Yksittäinen kerrostaloasukas ei voi tilata Vihreää lämpöä, mutta taloyhtiö sen sijaan voi. Yhteisen kaukolämpöliittymän kautta koko talo nauttii hiilidioksidipäästöttömästä lämmöstä.

1. Kaukolämmön lisätuote

Saat Vihreän lämmön voimassa olevan kaukolämpösopimuksesi lisänä. Se käy helposti ja nopeasti ilman laiteinvestointeja.

2. Alkuperätakuilla varmennettu

Kaikki myymämme Vihreä lämpö on alkuperätakuilla varmennettu. Alkuperätakuiden ansiosta voit olla varma siitä, että Vihreä lämpö on tuotettu uusiutuvilla, hiilidioksidipäästöttömillä polttoaineilla.

3. Joustava

Voit aloittaa CO2-päästöttömän lämmityksen vajaassa kuukaudessa. Sopimus astuu voimaan heti seuraavan kuukauden alusta.

4. Kilpailukykyinen

Vihreä lämpö on edullinen tapa nollata lämmityksen päästökerroin. Vihreä lämpö laskutetaan kaukolämmön kulutuksen mukaan. Halutessasi hintaan sisältyvät myös sähköinen verkkosivubanneri yrityksesi käyttöön sekä tuotteen alkuperätodistus.

Tee Vihreän lämmön sopimus  

Vihreä lämpö -lisätuotteen saat helposti käyttöön nykyisen kaukolämpösopimuksen lisänä seuraavan kuukauden alusta alkaen. Tarvittaessa voidaan sopia Vihreä lämpö -lisätuotteen käyttöönotosta myös takautuvasti kuluvan kalenterivuoden alusta alkaen koskemaan koko vuoden kulutusta. 

Vihreän lämmön tilaus vahvistetaan sopimusvahvistuksella, jonka sinulle lähetämme. Vihreä lämpö -lisätuote on saatavilla kaikille kaukolämpöasiakkaillemme. Sopimusehdot ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja myyjällä on oikeus muuttaa niitä tarvittaessa. 

Tutustu hinnastoon täältä

Vihreän lämmön tuoteseloste

Tuotekuvaus

Vihreä lämpö on kaukolämmön lisätuote, jolla Lahti Energian kaukolämpöasiakas lämmittää kiinteistönsä hiilidioksidipäästöttömästi. Myyjä varmentaa lämmön alkuperätakuilla kaiken myymänsä Vihreän lämmön.

Sopimus ja ehdot

Vihreä lämpö -lisätuotteen saa helposti käyttöön nykyisen kaukolämpösopimuksen lisänä seuraavan kuukauden alusta alkaen. Tarvittaessa voidaan sopia Vihreä lämpö -lisätuotteen käyttöönotosta myös takautuvasti kuluvan kalenterivuoden alusta alkaen koskemaan koko vuoden kulutusta.

Vihreän lämmön tilaus vahvistetaan myyjän lähettämällä sopimusvahvistuksella. Vihreä lämpö -lisätuote on saatavilla kaikille kaukolämpöasiakkaille. Sopimusehdot ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja myyjällä on oikeus muuttaa niitä tarvittaessa.

  Tilaa Vihreä lämpö

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Yhteystiedot


  Ota yhteyttä

  Kysy lisää Vihreästä lämmöstä tai tilaa suoraan meiltä!

  Asiakkuuspäällikkö Jarmo Virtanen

  Jarmo Virtanen

  Asiakkuuspäällikkö, taloyhtiöt
  jarmo.virtanen@lahtienergia.fi
  029 000 8153

  Yhteystieto-ikoni.

  Kaukolämpö

  Kaukolämmön asiakaspalvelu
  kaukolampo@lahtienergia.fi