Vihreä lämpö

Haluatko lämmittää yrityksesi kiinteistöjä ilman hiilidioksidipäästöjä? Tavallinen lahtelainen kaukolämpö suosii paikallisia ja uusiutuvia energianlähteitä, mutta Vihreän lämmön CO2-päästökerroin on nolla.

Mitä on Vihreä lämpö?

1. Kaukolämmön lisätuote

Saat Vihreän lämmön voimassa olevan kaukolämpösopimuksesi lisänä. Se käy helposti ja nopeasti ilman laiteinvestointeja. Vihreä lämpö kattaa kaiken käyttöpaikalla kulutetun kaukolämmön.

2. Alkuperätakuilla varmennettu

Kaikki myymämme Vihreä lämpö on alkuperätakuilla varmennettu. Alkuperätakuiden ansiosta voit olla varma siitä, että Vihreä lämpö on tuotettu uusiutuvilla, hiilidioksidipäästöttömillä polttoaineilla.

3. Joustava

Voit aloittaa CO2-päästöttömän lämmityksen vajaassa kuukaudessa ja jopa takautuvasti. Sopimus astuu voimaan valintasi mukaan heti seuraavan kuukauden alusta tai kuluvan vuoden alusta alkaen.

4. Kilpailukykyinen

Vihreä lämpö on edullinen tapa nollata lämmityksen päästökerroin. Tutustu hinnastoon. Vihreä lämpö laskutetaan kaukolämmön kulutuksen mukaan. Hintaan sisältyy tuotteen alkuperätodistus.

Tee Vihreän lämmön sopimus

Vihreä lämpö -lisätuotteen saat helposti käyttöön nykyisen kaukolämpösopimuksen lisänä seuraavan kuukauden alusta alkaen. Tarvittaessa voidaan sopia Vihreä lämpö -lisätuotteen käyttöönotosta myös takautuvasti kuluvan kalenterivuoden alusta alkaen koskemaan koko vuoden kulutusta.

Vihreän lämmön tilaus vahvistetaan sopimusvahvistuksella, jonka sinulle lähetämme. Vihreä lämpö -lisätuote on saatavilla kaikille kaukolämpöasiakkaillemme. Sopimusehdot ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja myyjällä on oikeus muuttaa niitä tarvittaessa.

Tutustu hinnastoon

Vihreän lämmön tuoteseloste

Tuotekuvaus

Vihreä lämpö on kaukolämmön lisätuote, jolla Lahti Energian kaukolämpöasiakas lämmittää kiinteistönsä hiilidioksidipäästöttömästi. Myyjä varmentaa lämmön alkuperätakuilla kaiken myymänsä Vihreän lämmön.

Sopimus ja ehdot

Vihreä lämpö -lisätuotteen saa helposti käyttöön nykyisen kaukolämpösopimuksen lisänä seuraavan kuukauden alusta alkaen. Tarvittaessa voidaan sopia Vihreä lämpö -lisätuotteen käyttöönotosta myös takautuvasti kuluvan kalenterivuoden alusta alkaen koskemaan koko vuoden kulutusta.

Vihreän lämmön tilaus vahvistetaan myyjän lähettämällä sopimusvahvistuksella. Vihreä lämpö -lisätuote on saatavilla kaikille kaukolämpöasiakkaille. Sopimusehdot ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja myyjällä on oikeus muuttaa niitä tarvittaessa.

GreenStar Hotel Lahti valitsi Vihreän lämmön

GreenStar Hotel Lahti tarttui tilaisuuteen lämmittää kiinteistönsä ilman hiilidioksidipäästöjä. Toimitusjohtaja Kristian Ikosen vakuuttivat sekä hiilidioksidipäästöttömyys että yhteistyön helppous.

– Lahtelainen kaukolämpö on oikein hyvä, lähes päästötön lähtökohta, mutta nyt saimme koko paketin! Vihreän lämmön ansiosta meidän ei tarvitse enää itse huolehtia lämmityspäästöjen kompensoinnista, vaan se käy helposti Lahti Energian kautta. Se suoraviivaistaa ja tehostaa toimintaamme, hän iloitsee.

Mieluisaa on Ikosen mukaan myös se, että hotelli voi kertoa asiakkailleen lämmityksen päästöttömyydestä alkuperätodistuksella. Lahti Energia on Ikosen mukaan luotettava ja joustava kumppani, jonka kanssa on ollut helppo asioida. Myös aikataulut ja kustannukset ovat toteutuneet luvatusti.

– Jokainen Lahti Energian yhteyshenkilö on ollut sekä mukava että ammattitaitoinen. Heistä huokuvat uteliaisuus ja me-henki yhdessä asiakkaan kanssa. Yhteydenpito on ollut erityisen hyvää, ja myös kehityspalautteet on otettu rakentavasti vastaan, Ikonen kiittää.

Ikonen on ollut tyytyväinen erityisesti yhteydenpitoon ja siihen, miten kehityspalautteet otettiin vastaan rakentavasti. Oli selvää, että energiapalvelukumppaniksi valittiin paikallinen Lahti Energia.

– Yhteistyötä oli helppo jatkaa ja syventää, koska kokemukset Lahti Energiasta ovat olleet niin hyviä ja rohkaisevia. Teemme jatkossa varmasti lisää yhteistyötä esimerkiksi energiankulutuksen optimoinnissa.

    Tilaa Vihreä lämpö

    Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Yhteystiedot