Vihreä lämpö

Haluatko lämmittää kotiasi ilman hiilidioksidipäästöjä? Tavallinen lahtelainen kaukolämpö suosii paikallisia ja uusiutuvia energianlähteitä, mutta Vihreän lämmön CO2-päästökerroin on pyöreä nolla.

Mitä on Vihreä lämpö?

Tutustu Vihreään lämpöön

Voit tilata Vihreän lämmön omakotitaloon, jos olet jo muutenkin kaukolämpöverkossa. Vihreän lämmön alkuperä on varmistettu alkuperätakuilla. Saat Vihreän lämmön käyttöösi nopeasti, jopa heti seuraavan kuukauden alusta.

Jos asut taloyhtiössä, yksittäinen asukas ei voi liittyä Vihreään lämpöön, mutta taloyhtiösi sen sijaan voi. Yhteisen kaukolämpöliittymän kautta koko talo nauttii hiilidioksidipäästöttömästä lämmöstä.

1. Kaukolämmön lisätuote

Saat hiilidioksidipäästöttömän Vihreän lämmön voimassa olevan kaukolämpösopimuksesi lisänä. Se käy helposti ja nopeasti ilman laiteinvestointeja.

2. Alkuperätakuilla varmennettu

Kaikki Lahti Energian myymä Vihreä lämpö on alkuperätakuilla varmennettu.

3. Joustava

Voit aloittaa CO2-päästöttömän lämmityksen vajaassa kuukaudessa. Sopimus astuu voimaan heti seuraavan kuukauden alusta.

4. Kilpailukykyinen

Uusiutuvien polttoaineiden käyttö voimalaitoksillamme varmistaa, että hinta pysyy kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Kaukolämmön elinkaarikustannukset ovat kilpailukykyiset.

Vihreän lämmön tuoteseloste

Tuotekuvaus

Vihreä lämpö on kaukolämmön lisätuote, jolla Lahti Energian kaukolämpöasiakas lämmittää kiinteistönsä hiilidioksidipäästöttömästi. Myyjä varmentaa lämmön alkuperätakuilla kaiken myymänsä Vihreän lämmön.

Sopimus ja ehdot

Vihreä lämpö -lisätuotteen saa helposti käyttöön nykyisen kaukolämpösopimuksen lisänä seuraavan kuukauden alusta alkaen. Tarvittaessa voidaan sopia Vihreä lämpö -lisätuotteen käyttöönotosta myös takautuvasti kuluvan kalenterivuoden alusta alkaen koskemaan koko vuoden kulutusta.

Vihreän lämmön tilaus vahvistetaan myyjän lähettämällä sopimusvahvistuksella. Vihreä lämpö -lisätuote on saatavilla kaikille kaukolämpöasiakkaille. Sopimusehdot ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja myyjällä on oikeus muuttaa niitä tarvittaessa.

Kysy lisää

Kysy lisää Vihreästä lämmöstä

Yhteystieto-ikoni.

Kaukolämpö

Kaukolämmön asiakaspalvelu
kaukolampo@lahtienergia.fi

    Tilaa Vihreä lämpö

    Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Yhteystiedot