Kuva: Lauri Rotko

Rekrytointi

Lahti Energialla työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Oletko sinä pian yksi meistä? Pääset tutustumaan avoimiin työpaikkoihimme alla olevasta painikkeesta. Hakemuslomakkeemme on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiililaitteilla.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä!

Käsittelemme hakemuksia usein jo hakuaikana ja kutsumme tehtävään soveltuvimmat kandidaatit haastatteluun haun päätteeksi. Joissakin tehtävissä käytämme myös videohaastattelukysymyksiä rekrytoinnin tukena. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle hakuprosessin etenemisestä mahdollisimman pian.

Toivomme, että menestyt työnhaussa. Poimi parhaat vinkit työnhakuun alapuolella olevasta linkistä!

Vinkit työnhakuun 

Avoin hakemus 

Mikäli meillä ei ole juuri nyt sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Täytä hakulomakkeella pyydetyt tiedot ja liitä mukaan CV:si. Kerro meille, millaista osaamista sinulla on ja millaisissa työtehtävissä olisit kiinnostunut työskentelemään.

Otamme sinuun yhteyttä, jos meiltä löytyy osaamistasi vastaavia työmahdollisuuksia vihreän energian tekijänä! Avoimen hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta sinisestä painikkeesta.

Lähetä avoin hakemus täällä!

Kesätyöpaikat 

Tarjoamme vastuullisia kesätyöpaikkoja vuosittain kymmenille eri-ikäisille ja eri koulutustaustoista tuleville nuorille. Kesätyö on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan työelämään ja oman alan työtehtäviin jo opintojen aikana.

Monet kesätyöntekijämme ovat saaneet kesätöiden ansiosta jalan oven väliin ja jatkaneet kesän jälkeen työskentelyä meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Hyvin hoidetut kesätyöt voivat siis usein myös poikia jatkoa! Monet kesätyöntekijöinä aloittaneet ovat jääneet Lahti Energialle töihin valmistumisensa jälkeen. Haku kesätyöpaikkoihimme aukeaa vuosittain heti alkuvuodesta.

Tutustu kesätyöntekijöiden tarinoihin

Tutustu työhakijoiden tietosuojaselosteeseen!

Lue täältä!

Lue myös nämä!

Lahti Energia työnantajana

Lahti Energia työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Lue lisää, miksi meille kannattaa tulla töihin!

Uratarinat

Uratarinat

Joukossamme työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Lue, millaiselta työarki Lahti Energialla näyttää!

Opiskelijalle

Opiskelijalle

Tarjoamme vuosittain eri alojen opiskelijoille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!