Kuva: Lauri Rotko

Rekrytointi

Lahti Energialla työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Oletko sinä pian yksi meistä? Pääset tutustumaan avoimiin työpaikkoihimme alla olevasta painikkeesta. Hakemuslomakkeemme on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiililaitteilla.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä!

Teemme töitä varmistaaksemme sinulle vastuullisen ja sujuvan rekrytointiprosessin sekä onnistuneen alun sitoutuneeseen työsuhteeseen. Käsittelemme hakemuksia usein jo hakuaikana ja sen päätteeksi kutsumme haastatteluun ne kandidaatit, jotka parhaiten soveltuvat tehtävään. Järjestämme haastattelukierroksia rekrytointikohtaisesti yksi tai kaksi ja kerromme sinulle ensimmäisen haastattelukutsusi yhteydessä prosessin etenemisestä. Joissakin tehtävissä käytämme myös videohaastattelukysymyksiä rekrytoinnin tukena. Yhden haastattelukierroksen läpiviemiseen kuluu yleensä 1–3 viikkoa, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä puhelimitse jatkosta. Asiantuntija- ja esihenkilörooleissa hyödynnämme myös kolmannen osapuolen tekemää henkilöarviointia. Kun aloitat työsi tuoreena lahtienergialaisena, voimme molemmat luottavaisin mielin tietää, että rekrytointisi on onnistunut!

Emme pitkitä tarpeettomasti tiedottamisessa. Hakuajan päättymisen jälkeen ilmoitamme haastatteluun kutsuttavien lisäksi kaikille hakijoille mahdollisimman pian prosessin etenemisestä.

Toivomme, että menestyt työnhaussa. Poimi parhaat vinkit työnhakuun alapuolella olevasta linkistä!

Vinkit työnhakuun 

Avoin hakemus 

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avointa työpaikkaa sinulle, lähetä meille avoin hakemus! Täytä hakulomake pyydetyillä tiedoilla ja kerro meille osaamisestasi sekä millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Käymme säännöllisesti läpi kaikki saamamme avoimet hakemukset ja esittelemme niitä sopiville esihenkilöillemme. Mikäli huomaamme, että osaamisellesi voi olla tarvetta, otamme sinuun suoraan yhteyttä. Vaikka sopivaa tehtävää ei juuri nyt olisikaan tarjolla, kerromme sinulle tästä mahdollisimman pian ja pidämme hakemustasi aktiivisena 12 kuukauden ajan. Jos työtilanteemme muuttuu, saatamme ottaa sinuun yhteyttä tuona aikana uudelleen.

Lähetä avoin hakemus täällä!

Kesätyöpaikat 

Tarjoamme vastuullisia kesätyöpaikkoja vuosittain kymmenille eri-ikäisille ja eri koulutustaustoista tuleville nuorille. Kesätyö on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan työelämään ja oman alan työtehtäviin jo opintojen aikana.

Monet kesätyöntekijämme ovat saaneet kesätöiden ansiosta jalan oven väliin ja jatkaneet kesän jälkeen työskentelyä meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Hyvin hoidetut kesätyöt voivat siis usein myös poikia jatkoa! Monet kesätyöntekijöinä aloittaneet ovat jääneet Lahti Energialle töihin valmistumisensa jälkeen. Haku kesätyöpaikkoihimme aukeaa vuosittain heti alkuvuodesta.

Tutustu kesätyöntekijöiden tarinoihin

Tutustu työhakijoiden tietosuojaselosteeseen!

Lue täältä!

Lue myös nämä!

Lahti Energia työnantajana

Lahti Energia työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Lue lisää, miksi meille kannattaa tulla töihin!

Uratarinat

Uratarinat

Joukossamme työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Lue, millaiselta työarki Lahti Energialla näyttää!

Opiskelijalle

Opiskelijalle

Tarjoamme vuosittain eri alojen opiskelijoille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!