Kuva: Lauri Rotko

Rekrytointi

Lahti Energialla työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Oletko sinä pian yksi meistä? Pääset tutustumaan avoimiin työpaikkoihimme alla olevasta sinisestä painikkeesta.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä!

Käsittelemme hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen ja kutsumme tehtävään soveltuvimmat kandidaatit haastatteluun. Joissakin tehtävissä käytämme myös videohaastattelukysymyksiä rekrytoinnin tukena. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle hakuprosessin etenemisestä mahdollisimman pian.

Avoimet työpaikat 

Olemme halunneet tehdä työnhausta sinulle mahdollisimman helppoa.

  • Hakemuslomakkeemme on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiililaitteilla.
  • Liitä hakemukseesi mukaan CV ja kerro, millaista osaamista olet kerryttänyt aiemmissa työpaikoissasi tai opinnoissasi. Suosittelemme lähettämään hakukirjeen ja CV:n pdf-tiedostona.
  • Meitä kiinnostaa myös kuulla, miksi olet kiinnostunut työpaikasta Lahti Energialla ja miksi juuri sinä olisit hyvä lisä energiseen joukkoomme.  

Avoin hakemus 

Mikäli meillä ei ole juuri nyt sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Täytä hakulomakkeella pyydetyt tiedot ja liitä mukaan CV:si. Kerro meille, millaista osaamista sinulla on ja millaisissa työtehtävissä olisit kiinnostunut työskentelemään.

Otamme sinuun yhteyttä, jos meiltä löytyy osaamistasi vastaavia työmahdollisuuksia vihreän energian tekijänä! Avoimen hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta sinisestä painikkeesta.

Lähetä avoin hakemus täällä!

Tutustu työhakijoiden tietosuojaselosteeseen!

Lue täältä!

Kesätyöpaikat 

Tarjoamme vastuullisia kesätyöpaikkoja vuosittain kymmenille eri-ikäisille ja eri koulutustaustoista tuleville nuorille. Kesätyö on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan työelämään ja oman alan työtehtäviin jo opintojen aikana.

Monet kesätyöntekijämme ovat saaneet kesätöiden ansiosta jalan oven väliin ja jatkaneet kesän jälkeen työskentelyä meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Hyvin hoidetut kesätyöt voivat siis usein myös poikia jatkoa! Monet kesätyöntekijöinä aloittaneet ovat jääneet Lahti Energialle töihin valmistumisensa jälkeen.

Hakuaika ensi vuoden kesätyöpaikkoihin aukeaa jälleen alkuvuodesta 2022. Sitä odotellessasi voit tutustua viime vuoden kesätyöntekijöidemme haastatteluihin alla olevista linkeistä.

Tutustu kesäharjoittelijoidemme tarinoihin!

“Meillä on todella hyvä työporukka – Aina saa apua, jos sitä tarvitsee”

“Meillä on todella hyvä työporukka – Aina saa apua, jos sitä tarvitsee”

Henri, 22, työskentelee Lahti Energialla ICT-tiimin kesäharjoittelijana. Lue, mitä hänen työtehtäviinsä kuuluu!

”Lahti Energialla oppii koko ajan uutta”

”Lahti Energialla oppii koko ajan uutta”

24-vuotias Anna-Greta työskentelee ympäristö- ja turvallisuustiimissä ympäristöharjoittelijana. Lue, miksi hän haki Lahti Energialle kesätöihin!

Monipuolisia kesätöitä ympäri Lahtea

Monipuolisia kesätöitä ympäri Lahtea

Aaron, 21, kesätyöhön kuuluu muun muassa viheralueiden kunnossapitoa ja vieraslajien kartoitusta. Lue, mistä hän on nauttinut kesällä eniten!

Kesätyöt sujuvat myös etänä

Kesätyöt sujuvat myös etänä

Viima, 21, työskentelee Lahti Energialla mittaustietojen hallintatiimin kesäharjoittelijana. Lue, miksi Lahti Energialle kannattaa hakea kesätöihin!

”Olen superkiitollinen ainutlaatuisesta työtilaisuudesta”

”Olen superkiitollinen ainutlaatuisesta työtilaisuudesta”

Roosa työskentelee Lahti Energialla tekniikan harjoittelijana. Työtehtäviin kuuluu muun muassa dokumentointia, ennakkohuoltoa, näytteiden ottoa, sekä raportointia. Lue, millaista työskentely on ollut!

Kesätyönä kaukolämpö

Kesätyönä kaukolämpö

Niklas, 24, työskentelee tänä kesänä kaukolämpöverkon ylläpito- ja kunnossapitotiimissä. Lue, mitä vinkkejä hän antaa kesätyönhakuun!

Mielenkiintoisia projekteja HR-tiimissä

Mielenkiintoisia projekteja HR-tiimissä

Hallinnon harjoittelija Katri, 23, opiskelee henkilöstöjohtamista Vaasan yliopistossa. Lue, millaisiin HR-projekteihin hän pääsi kesän aikana mukaan!

”Parempaa työporukkaa en voisi toivoa!”

”Parempaa työporukkaa en voisi toivoa!”

Annika, 22, työskentelee kaukolämpöverkon suunnittelu ja rakentaminen -tiimissä suunnitteluassistentti-harjoittelijana. Lue, mitä vinkkejä Annika antaa kesätyöhakuun!

Lue myös nämä!

Lahti Energia työnantajana

Lahti Energia työnantajana

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvässä maailmassa sekä ison talon edut. Lue lisää, miksi meille kannattaa tulla töihin!

Elämää Lahti Energialla

Elämää Lahti Energialla

Joukossamme työskentelee yli 200 vihreän energian osaajaa. Lue, millaiselta työarki Lahti Energialla näyttää!

Opiskelijat

Opiskelijat

Tarjoamme vuosittain eri alojen opiskelijoille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!