FC Lahti kohtaa Apulannan 9.5. – tuemme hyväntekeväisyysottelua

FC Lahti ja Apulanta järjestävät helatorstaina 9.5. hyväntekeväisyysottelun Kisapuistossa. FC Lahden legendat kohtaavat huippusuositun Apulannan joukkueen, jossa pelaa viihdemaailman kirkkaimpia tähtiä.

Hyväntekeväisyysottelun lisäksi Kisapuistossa on myös muuta ohjelmaa koko perheelle. FC Lahden edustusjoukkueen pelaajat ovat paikalla liikuttamassa lapsia koko tapahtuman ajan. Tapahtuma alkaa kello 13.00.

Tapahtuman tuotto käytetään vähävaraisten perheiden liikuntaharrastusten tukemiseen. Olemme mukana FC Lahden vastuullisuusohjelmassa ja tukemassa hyväntekeväisyysottelua. Osana vastuullisuustyötämme haluamme osallistua paikallisyhteisömme kehitykseen.

Haluamme kannustaa lapsia liikkumaan

Haluamme osaltamme tukea FC Lahden ja Apulannan kanssa vähävaraisten perheiden liikuntaharrastuksia, sillä lapsena liikunnasta saadut positiiviset kokemukset kantavat pitkälle elämässä. Liikunnan lisäksi harrastuksista kertyy sosiaalista pääomaa ystävyyssuhteiden ja onnistumisen tunteiden kautta. Apulannan rumpali Sipe Santapukki kertoo yhtyeen halusta olla mukana tukemassa liikuntaa ja mahdollistamassa mahdollisimman monen lapsen ja nuoren liikuntaharrastusta.

– Haluamme olla mukana lasten liikuttamisessa, koska se on tärkeää. Jos lapsi oppii liikunnallisuuden pienestä pitäen, se yleensä jatkuu koko elämän ajan ja sillä on merkittäviä myönteisiä vaikutuksia kaikkeen. Yleensä liikuntaporukoissa tapaa ja tutustuu myös muihin tyyppeihin, mikä on omiaan kasvattamaan sosiaalista pääomaa, joka on yksi keskeinen tekijä onnellisen elämän kannalta. Samalla, kun saa liikuntaa, pysyy myös henkinen puoli kuosissa ja saa kavereita. Se on voittava kombo, Santapukki kertoo.

FC Lahden legendojen joukkueessa pelaa muun muassa FC Lahden Hall of Famen jäseniä. Team Apulannan joukkueesta löytyvät Sipe Santapukin ja Toni Wirtasen lisäksi muun muassa Rane Raitsikka, Juha Tapio, Irina, Jone Nikula, Kaisa Mäkäräinen, Minna Kauppi ja Juha Torvinen.

Lue lisää hyväntekeväisyysottelusta FC Lahden sivuilta.