Joko olet tutustunut OmaWattiin?

OmaWatti on Lahti Energian palvelu, jossa voit seurata energiankulutustasi, päivittää asiakastietojasi ja tarkastella laskujasi. OmaWatista löydät myös verkkopalvelu- ja lämpösopimuksesi ja voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pääset OmaWattiin Lahti Energian verkkosivuilta tai menemällä osoitteeseen https://omawatti.lahtienergia.fi/login. Jos et ole ennen käynyt OmaWatissa, luo itsellesi ensin tunnus. Tunnuksen luominen vaatii vahvan tunnistautumisen. Jatkossa voit kirjautua palveluun tunnuksen ja salasanan avulla.

Voit käyttää OmaWattia myös yrityksesi puolesta luomalla tunnuksen. Jos tahdot yhdistää samalla tilille monta y-tunnusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Seuraa kulutustasi tai siirrä eräpäivää

Voit seurata OmaWatissa sähkönkulutustasi tai sähköntuotantoasi niin vuosi- kuin tuntitasolla.  Energiankäytön seuraaminen auttaa sinua ymmärtämään, mihin ja milloin sähköä kuluu. Kiinnittämällä huomion arjen pieniin valintoihin voit varmistaa, ettei sähköä kulu turhaan.

Oletko jo huomannut, että kuluttaja-asiakkaana voit myös siirtää eräpäivää helposti OmaWatissa? Laskut-osiosta löydät omat laskusi ja erääntymättömälle laskulle voit tehdä eräpäivän siirron kätevästi suoraan palvelussa. Laskut myös arkistoituvat palveluun, ja yksittäisten laskujen tarkastelu on helppoa.

Psst. Muistathan myös pitää osoite- ja yhteystietosi ajan tasalla. Näiden päivittäminen onnistuu kätevästi OmaWatin Omat tiedot -osiosta. Käythän tarkistamassa, että omat tietosi ovat ajan tasalla.