Kesätyöpaikat 2024 haussa 10.1.-25.2.24

Rakenna kanssamme tulevaisuuden Lahti Energiaa! Haemme nyt joukkoomme 30 kesätyöntekijää monenlaisiin tehtäviin. Kesätyöpaikkamme ovat monipuolisia työnkuvaltaan ja vaativuustasoltaan. Voit työskennellä niin Kymijärven voimalaitoksella, Kauppakadun toimistolla kuin liikkuvassa kaukolämpötiimissä ympäri Lahtea.

Kiinnostuitko? Katso kaikki avoimet paikat täältä

Tilaisuutesi on nyt! Tuo rohkeasti esiin mielenkiintosi kohteet ja vahvuutesi esimerkiksi opinnoissasi. Meille on tärkeää, että kesätöissä Lahti Energialla pääset käärimään hihasi oikeiden asioiden parissa jokaisessa tehtävässämme. Tarjoamamme kesätyö voi olla työelämäsi ensiaskelia tai vaikkapa arvokasta työkokemusta opintojasi vastaaviin tehtäviin. Haluamme, että sinulla on mahdollisuus tuoda esiin vahvuutesi ja osaamisesi käytännön tekemisessä.


Nähdäänkö kesällä?


Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkoihimme viimeistään 25.2. Tunnistat kesätyöpaikat muista avoinna olevista hauistamme ”kesätyö 2024” -tunnisteesta. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin kevään aikana. Otamme sinuun yhteyttä, kun haluamme kuulla sinusta lisää.

Vinkkejä työnhakuun


Olemme koonneet vinkkejä työhakemusta, ansioluetteloa ja työhaastattelua varten, joista voi olla sinulle hyötyä hauissa erottuaksesi. Vinkit auttavat sinut vauhtiin, ja ammattimaisuutta sekä asennetta korostavia extrapisteitä saattaa löytyä kokeneemmallekin työnhakijalle.


Millaista on olla kesätöissä Lahti Energialla?

Lue, millaista on olla töissä Kymijärven voimalaitoksella. Kymijärvellä työtehtäviisi kuuluu vaihtelevia konekunnossapidon tehtäviä, kuten koneasennusta ja voiteluhuoltoa.

Kauppakadun toimistolla voit työskennellä esimerkiksi ICT-tiimissä tai markkinointiviestinnän tehtävissä. Entäpä, jos kesätyössäsi olet osa kaukolämpötiimiä? Tässä tiimissä päiväsi ovat vaihtelevia ja pääset tutustumaan eri kohteisiin.