Laita jo kalenteriisi 20.4. – Suuri liikuntaseikkailu tulee taas

Suuri liikuntaseikkailu on lauantaina 20.4. klo 10–14 Suurhallissa Lahden urheilukeskuksessa. Laita siis päivä jo nyt kalenteriisi ylös ja valmistaudu iloiseen liikuntaseikkailupäivään!

Suuri liikuntaseikkailu on maksuton koko perheen lajikokeilutapahtuma, josta löytyy liikunnallista ja aktivoivaa puuhaa kaiken ikäisille.

Kokeile liikuntalajeja – mukana myös Taikuri Luttinen

Tule kokeilemaan eri liikuntalajeja ja viettämään mukava päivä koko perheen voimin. Mukana lapsia liikuttamassa on myös Taikuri Luttinen.

Suuri liikuntaseikkailu järjestetään jo viidettä kertaa lasten ja aikuistenkin iloksi. Järjestämme tämä suuren suosion saaneen tapahtuman yhdessä paikallisten urheiluseurojen ja harrastustoimijoiden kanssa. Mukana tapahtuman järjestämisessä ovat: FC Kuusysi, FC Reipas, Kaleva, Lahden Ahkera, Lahden hiihtoseura, Lahden kaupunki, Lahden pyöräilijät, Lahden Taitoluistelijat, Lahden Uimaseura, Lahti Basketball Juniorit, Lahti Elite Cheer Team, Lahti Ringette, LASB, LCS Panthers, Pelicans SB, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Päijät-Hämeen taidemuseoyhdistys, Salpis ja Viipurin Reipas.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Nähdään 20.4. Suuressa liikuntaseikkailussa!

Lue lisää Suuresta liikuntaseikkailusta ja seuraa some-kanaviamme, niin kuulet lisää ohjelmasta ja toimintapisteistä.