Tee ilmastoteko ja luovu paperilaskusta – tekstiviestejä Kivra-digipostipalvelusta

Haluatko pienentää hiilijalanjälkeäsi? Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta. Lähetämme 26.3. asiakkaillemme tekstiviestejä, jossa kannustamme ottamaan käyttöön sähköisen laskun.

Kun vaihdat paperilaskusi sähköiseen, vähennät paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamia päästöjä. Valittavanasi on kaksi sähköistä vaihtoehtoa, digipostipalvelu Kivra ja e-lasku.

Kivra on digipostipalvelu, jolla voit lähettää ja vastaanottaa digipostia. Lataamalla ilmaisen Kivra-sovelluksen voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse. Kivralla laskut pysyvät tallessa, ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta. Palvelu myös muistuttaa sinua eräpäivän lähestymisestä.

Kivra tarjoaa kiitokseksi kupin kuumaa

Kiitokseksi digipostin valinnasta saat nyt kahvikupongin heti sen jälkeen, kun olet ottanut Kivra-sovelluksen käyttöösi. Kupongilla saat ilmaisen kahvin R-kioskilta. Kupongin löydät Kivra-sovelluksestasi.

Kahvikuponki on voimassa 31.7.2024 asti. Kuponkeja on rajoitettu erä. Lue lisää kahvikampanjasta: kivra.fi/kuppikuumaa.

Lue lisää Kivran digipostipalvelusta.

Tilaa e-lasku sähköverkon laskuillesi

Verkkosivuiltamme löydät lomakkeen, jolla voit tilata e-laskun sähköverkon laskujasi varten. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat e-laskutilauksen hyväksyttäväksi suoraan verkkopankkiisi.

Voit myös tilata e-laskun normaaliin tapaan oman pankkisi kautta. Lue lisää sähköisestä laskusta verkkosivuiltamme sivulta Sähköinen lasku.