Suuri liikuntaseikkailu innosti lapsia liikkumaan

Lauantaina 20.4. Lahden Suurhallissa oli vipinää ja iloisia lasten ääniä, kun Suuri liikuntaseikkailu tarjosi perheille maksuttoman mahdollisuuden kokeilla eri liikunta- ja harrastelajeja.

Tarjolla oli muun muassa erilaisia seikkailu- ja temppuratoja, tarkkuuspotkun testausta, akrobatian kokeilua sekä askartelupiste. Lapsia ilahdutti myös Taikuri Luttinen, jonka temput saivat lapset ja aikuisetkin hämmästymään taikuuden ihmeistä.

Kiitos kaikille onnistuneesta tapahtumasta

Järjestimme Suuren liikuntaseikkailun jo viidettä kertaa yhdessä paikallisten liikuntaseurojen ja harrasteyhdistysten kanssa. Tapahtuman järjestäminen on osa vastuullisuustyötämme, sillä me Lahti Energiassa haluamme osallistua monipuolisesti paikallisyhteisömme kehitykseen.

Tänä vuonna tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Myös yhteistyökumppanuuksissa noudatamme arvojamme ja toimimme asiakaskeskeisesti, aktiivisesti, uteliaasti ja vastuullisesti.

Mukana tapahtuman järjestämisessä olivat FC Kuusysi, FC Reipas, Kaleva, Lahden Ahkera, Lahden hiihtoseura, Lahden pyöräilijät, Lahden Taitoluistelijat, Lahden Uimaseura, Lahti Basketball Juniorit, Lahti Elite Cheer Team, Lahti Ringette, LASB, LCS Panthers, Pelicans SB, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Päijät-Hämeen taidemuseoyhdistys, Salpis ja Viipurin Reipas. Tapahtuman mahdollistamisessa mukana olivat myös Lahden kaupunki ja Etelä-Suomen Sanomat.

Kiitos kaikille kävijöille ja kumppaneille iloisesta ja liikunnallisesta päivästä!