Irtisano sähköliittymäsi

Voit joko irtisanoa sähköliittymäsi kokonaan tai sulkea sen väliaikaisesti. Sähköliittymä kannattaa irtisanoa, kun tiedät varmuudella, ettet tarvitse tontillasi sähköä nyt tai tulevaisuudessa. Liittymän irtisanominen poistaa valmiuden käyttää sähköä ja purkaa liittymissopimuksen.

Liittymä kannattaa sulkea väliaikaisesti, jos saatat tarvita sähköä vielä tulevaisuudessa. Väliaikainen sulkeminen tarkoittaa, että liittymä laitetaan ylläpitoon. Näin valmius käyttää sähköä säilyy ja liittymissopimus pysyy edelleen voimassa.

Näin irtisanot sähköliittymäsi

 1. Täytä irtisanomislomake. Liittymä irtisanotaan, kun tontilla ei ole rakennuksia, olemassa olevat rakennukset puretaan eikä tontille ole tarkoitus rakentaa uusia. Irtisanomisen jälkeen yhdelläkään tontin rakennuksella ei ole enää sähköliittymää eli niille ei voida toimittaa sähköä. Jos tontilla tarvitaan tämän jälkeen sähköä, tilaa uusi sähköliittymä.
 2. Kun liittymä on purettu, mahdollinen palautuskelpoinen liittymismaksu palautetaan liittyjälle. Palautettavasta liittymismaksusta vähennetään liittymän purkukustannukset. Liittymän purkamisesta ei tarvitse maksaa erikseen, koska purkukustannukset eivät ole koskaan suuremmat kuin palautuskelpoinen liittymismaksu.

Täytä lomake

  Liittymän omistajien tiedot
  Liittymän sulkeminen

  Liittymän omistajan tiedot

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


  Omistaja

  Omistajien tiedot

  Liittymän tiedot
  Liittymän tiedot

  Liittymän tiedot

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


  esim. paritalo/omakotitalo