Tilaa työmaasähkö

Työmaasähkö on määräaikainen sähköliittymä. Hintaan kuuluu sekä liittymän kytkentä että irrotus. Muistathan tilata kiinteistölle myös pysyvän sähköliittymän.

Toimi näin

 1. Tilaa määräaikainen sähköliittymä alla olevalla Tilaa työmaasähkö -lomakkeella. Olethan ajoissa liikkeellä, koska liittymän suunnittelu ja rakentaminen saattavat vaatia aikaa.
 2. Tee sähkösopimus valitsemasi sähköyhtiön kanssa ilmoittamallemme käyttöpaikalle. Työmaasähkön käyttöpaikalla tulee olla sähkösopimus ennen mittareiden asennusta.
 3. Sähköurakoitsijasi tilaa pdf-lomakkeella sähköliittymälle kytkennän ja mittaroinnin, kun sähkölaitteisto on tarkastettu käyttöönottoa varten. Pyrimme asentamaan sähkönkulutusmittarin 14 vuorokauden kuluessa myyntisopimuksen rekisteröitymisestä.
 4. Kytkemme sähköliittymän ja asennamme mittarin käyttöpaikalle. Sopimukset astuvat voimaan, kun mittari on asennettu.
  Saat laskun, kun työmaasähkö on kytketty. Hintaan kuuluu sekä liittymän kytkentä että irrotus. Työmaasähkön kytkennästä veloitetaan erikseen palveluhinnastomme mukaisesti.
 5. Työmaakeskus irrotetaan yleensä silloin, kun pysyvä liittymä kytketään. Kun et enää tarvitse työmaasähköä, urakoitsijasi tilaa työmaasähkön irrotuksen kytkentä- ja mittarointilomakkeella.

Pyrimme poistamaan sähkönkulutusmittarit 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Sopimukset päättyvät automaattisesti, kun sähkönkulutusmittarit poistetaan.

Tilaa työmaasähkö

  Määräaikaisen liittymän omistajan tiedot

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Liittymän omistajan tiedot

  Omistaja

  Tilaajan tiedot

  Liittymän tilaajan tiedot (jos eri kuin liittymän omistaja)
  Laskutustiedot
  Laskutustiedot

  Laskutustiedot (jos eri kuin liittymän omistaja)

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


  Liittymän tiedot
  Liittymän tiedot

  Liittymän tiedot

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.  Liitteet