Vihreä lämpö – lämmitä ilman hiilidioksidipäästöjä!

Haluatko lämmittää kiinteistöjäsi hiilidioksidipäästöttömästi? Tavallinen lahtelainen kaukolämpö suosii paikallisia ja uusiutuvia energianlähteitä, mutta Vihreän lämmön CO2-päästökerroin on pyöreä nolla.

Tilaa Vihreä lämpö

Kaukolämpö

Kaukolämpö

Santeri Pusa
02917 02921
kaukolampo@lahtienergia.fi

Mitä on Vihreä lämpö?

1. Kaukolämmön lisätuote.

Saat Vihreän lämmön voimassa olevan kaukolämpösopimuksesi lisänä. Se käy helposti ja nopeasti ilman laiteinvestointeja. Vihreä lämpö kattaa kaiken käyttöpaikalla kulutetun kaukolämmön.

2. Alkuperätakuilla varmennettu. 

Kaikki Lahti Energian myymä Vihreä lämpö on alkuperätakuilla varmennettu.

3. Joustava.

Voit aloittaa CO2-päästöttömän lämmityksen vajaassa kuukaudessa ja jopa takautuvasti. Sopimus astuu voimaan valintasi mukaan heti seuraavan kuukauden alusta tai kuluvan vuoden alusta alkaen.

4. Kilpailukykyinen.

Vihreän lämpö on edullinen tapa nollata lämmityksen päästökerroin. Tutustu hinnastoon täältä! Vihreä lämpö laskutetaan kaukolämmön kulutuksen mukaan. Halutessasi hintaan sisältyvät myös sähköinen verkkosivubanneri yrityksesi käyttöön sekä tuotteen alkuperätodistus.

Vihreän lämmön tuoteseloste

Vihreän lämmön tuoteseloste

Vihreä lämpö on kaukolämmön lisätuote, jolla Lahti Energian kaukolämpöasiakas voi varmistaa kiinteistönsä lämmityksen olevan hiilidioksidipäästötöntä, yksinkertaisesti ja ilman laiteinvestointeja.

GreenStar Hotel Lahti valitsi Vihreän lämmön

GreenStar Hotel Lahti valitsi Vihreän lämmön

CO2-päästöttömyys ja yhteistyön helppous vakuuttivat toimitusjohtaja Kristian Ikosen.