Vihreä lämpö – lämmitä ilman hiilidioksidipäästöjä!

Haluatko lämmittää kiinteistöjäsi täysin CO2-päästöttömästi? Ilmastovastuullinen lämmittäjä valitsee Vihreän lämmön, joka on jopa vieläkin vihreämpää kuin tavallinen lahtelainen kaukolämpö.

Kun tilaat Vihreän lämmön, on hyvä kertoa seuraavat tiedot:

  • Yrityksen nimi
  • Tilaajan etu- ja sukunimi
  • Tilaajan sähköpostiosoite
  • Tilaajan puhelinnumero
  • Halutessasi voit luetella jo tilausvaiheessa, mihin kiinteistöihin Vihreän lämmön tilaat

Otamme sinuun yhteyttä varmistaaksemme tilauksen.

Kaukolämpö

Kaukolämpö

Santeri Pusa
02917 02921
kaukolampo@lahtienergia.fi

Mitä on Vihreä lämpö?

1. Ilmastoteko.

Vihreä lämpö on 100-prosenttisesti hiilidioksidipäästötöntä. Tee ilmastoteko ja lämmitä yrityksesi kiinteistöjä entistäkin kestävämmin! Vihreä lämpö sopii ympäristötietoiselle kaukolämmittäjälle, jolle ”lähes päästötön” ei riitä.

2. Kaukolämmön lisätuote.

Saat Vihreän lämmön voimassaolevan kaukolämpösopimuksesi lisänä. Se käy helposti ja nopeasti ilman laiteinvestointeja. Vihreä lämpö kattaa kaiken käyttöpaikalla kulutetun kaukolämmön.

3. Todennettu. 

Lämmön tuotantoon käytettävien polttoaineiden alkuperä todennetaan vuosittain. Sinä voit vain nauttia entistäkin ympäristöystävällisemmästä lämmöstä.

4. Joustava.

Voit aloittaa CO2-päästöttömän lämmityksen vajaassa kuukaudessa ja jopa takautuvasti. Sopimus astuu voimaan valintasi mukaan heti seuraavan kuukauden alusta tai kuluvan vuoden alusta alkaen.

5. Kilpailukykyinen.

Vihreän lämmön hinta on 0,8 €/MWh (alv 0 %), ja se laskutetaan kaukolämmön kulutuksen mukaan. Halutessasi hintaan sisältyvät myös sähköinen verkkosivubanneri yrityksesi käyttöön sekä tuotteen alkuperätodistus.

Vihreän lämmön tuoteseloste

Vihreän lämmön tuoteseloste

Vihreä lämpö on kaukolämmön lisätuote, jolla Lahti Energian kaukolämpöasiakas voi varmistaa kiinteistönsä lämmityksen olevan täysin hiilidioksidipäästötöntä, yksinkertaisesti ja ilman laiteinvestointeja.

GreenStar Hotel Lahti valitsi Vihreän lämmön

GreenStar Hotel Lahti valitsi Vihreän lämmön

CO2-päästöttömyys ja yhteistyön helppous vakuuttivat toimitusjohtaja Kristian Ikosen.