Osallistu uuden ilmeemme suunnitteluun

PIIRUSTUSKILPAILU 28.2.-31.3.2024

 

Nyt kaikki nuoret taiteilijanalut kynät sauhuamaan! Pyydämme lapsia ideoimaan ja piirtämään kuvan uuden sähköpakettiautomme kylkeen. Piirrosten aiheena voisi olla tulevaisuuden energia, luonto ja Lahti. Piirustuskilpailuun voivat osallistua kaikki Lahden seudun alle 12-vuotiaat lapset.​

Energisin piirros toteutetaan uuteen autoomme. Otamme auton käyttöön kesällä 2024. Autolla tullaan kulkemaan pitkin Lahtea työmaille sekä tapahtumiin.

Piirros tulee toteuttaa valkoiselle paperille, jonka koko on vähintään A4. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että lapsesi piirustuksia ja tekstejä saa käyttää Lahti Energian julkaisuympäristöissä ja materiaaleissa. Lapsi voidaan mainita kutsumanimeltä tuotostensa yhteydessä. Lapsi itse tietää, että hänen tuotoksensa voidaan julkaista.

Olisi myös mukava kuulla, mikä innosti piirtämään kuvan ja mitä se esittää.​

​Lähetä piirros ja pyydetyt tiedot 31.3.24 mennessä alla olevan lomakkeen kautta.

Osallistu kilpailuun täyttämällä lomake

  Yhteystiedot

  Teos  Liittämäsi tiedoston tulee olla jokin seuraavista tiedostotyypeistä PDF, JPG, JPEG, HEIC, PNG. Tiedoston maksimikoko on 20MB

  Voit myös postittaa piirustuksen osoitteeseen:​

  Lahti Energia Oy / Piirustuskilpailu​

  Kauppakatu 31, PL 93

  15141 Lahti

   

  Postita kirjekuoressa kuvan mukana myös seuraavat tiedot:​

  Lapsen nimi​*
  Huoltajan nimi​*
  Huoltajan sähköpostiosoite​*
  Huoltajan puhelinnumero​*
  Tietoa teoksesta

  Vajailla tiedoilla toimitetuilla teoksilla ei voi osallistua kilpailuun. Pakolliset tiedot on merkitty *-merkillä. Tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.