Viestintäkoordinaattori

Viestintäkoordinaattori Emilia

Emilia Lamppu työskentelee Lahti Energian viestinnässä. Lue, mitä kaikkea kuuluu viestintäkoordinaattorin työnkuvaan!

Espoosta kotoisin oleva Emilia on koulutukseltaan medianomi. Hän muutti Lahteen opiskelemaan visuaalista viestintää. Lahti Energialle Emilia päätyi avoimella hakemuksella valmistuttuaan medianomiksi. Sattumalta markkinointiviestinnän tehtävien parissa oli juuri tarvetta lisäkäsille!

Emilia aloitti määräaikaisena työntekijänä markkinointiassistentin tehtävissä alkuvuonna 2022. Sittemmin työsuhde on vakinaistettu ja nykyään hän työskentelee viestintäkoordinaattorina.

Viestintäkoordinaattorin työtehtäviin kuuluu muun muassa sosiaalisen median sisällöntuotanto, markkinointimateriaalien suunnittelu ja työyhteisöviestintä. Lahti Energian tullessa tutuksi, Emilia on saanut enemmän vastuuta ja monipuolisempia työtehtäviä. Työssään hän pääsee hyödyntämään myös omaa ydinosaamistaan, visuaalista viestintää.

– Lahti Energialla pääsee tuottamaan monipuolisesti erilaisia sisältöjä. Tehtävien vaihtelevuus tekee työstä mielenkiintoista ja mahdollistaa uuden oppimista. Parasta työssä on työympäristön rento ilmapiiri ja se, että täällä rohkaistaan ideoimaan uudenlaisia ratkaisuja.

Aiempaa kokemusta energia-alalta ei työsuhteen alkaessa ollut. Emilia on aiemmalta koulutukseltaan merkonomi ja hänellä on pitkä kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Siitä on ollut hyötyä asiakaslähtöisten sekä myynnillisten sisältöjen suunnittelussa.

­­– Tässä tehtävässä on hyödyksi järjestelmällinen työote ja kyky pitää useita lankoja käsissä samaan aikaan. Olen luonnostaan kova suunnittelemaan, aikatauluttamaan ja selvittämään asioita.