Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan energiseen joukkoomme!

 

lahti-energia-logo.png

Lahti Energia on monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämiseen. Tavoitteenamme on olla edistyksellinen ja innovatiivinen suunnannäyttäjä energia-alalla. Tärkeimmät tuotteemme ovat sähkö ja kaukolämpö sekä teollisuuden prosessienergiat. Vuonna 2017 konsernimme liikevaihto oli 175,6 miljoonaa euroa, ja työllistimme keskimäärin 206 henkilöä.

POLTTOAINEMESTARI

Haemme vakituiseen työsuhteeseen polttoainemestaria Lahti Energia Oy:n Kymijärven voimalaitoksille.

Tehtävässäsi vastaat Kymijärven voimalaitosten sekä muiden biopolttoaineita käyttävien laitostemme yhteydenpidosta polttoainetoimittajiin ja polttoainetilauksista, raportoinnista ja reklamoinnista sekä vastaanoton keskeytyksien ilmoittamisesta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi polttoaineen vastaanottojen työnjohdolliset tehtävät, polttoaineen laadun seuranta. Organisaatiossa sijoitut käyttöorganisaatioon ja esimiehesi on käyttöpäällikkö. Tehtävässä teet yhteistyötä voimalaitoksen laboratorion ja kunnossapidon sekä polttoaineiden hankinnasta vastaavan yksikön kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai teknikko) sekä englannin kielen taitoa. Kokemus biopolttoaineiden hankinnasta ja käsittelystä sekä energiantuotannosta luetaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä yhteistyötaitoja, organisointikykyä, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä osana isompaa tiimiä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä energiayhtiössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa polttoainemestari Juha Sinivaara p. 050 554 1177. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 6.4.2018 mennessä osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker

  • Jaa tämä sivu