Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan energiseen joukkoomme!

Lahti Energia Oy on vuonna 1907 perustettu monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiin teknologioihin. Tuotteitamme ovat sähkö, kaukolämpö ja -jäähdytys, maakaasu sekä muut energian tuottamiseen ja käyttämiseen liittyvät palvelut. Olemme teollisuuden energiapalvelukumppani, ja toimitamme energiaa kokonaispalveluna useille suurille teollisuusasiakkaille. Vuonna 2017 konsernimme liikevaihto oli 175,6 miljoonaa euroa, ja työllistimme 206 henkilöä.

 lahti-energia-logo.png

Haemme perhevapaan sijaiseksi

YMPÄRISTÖINSINÖÖRIÄ

Sijaisuus alkaa tammikuun 2019 alussa.

Tehtäviisi kuuluu tuotantolaitosten ympäristö- ja päästölupiin liittyviä tehtäviä hakemusten laadinnasta raportointeihin ja todentamisiin. Osallistut energiatehokkuusasioiden hoitamiseen koko Lahti Energia -konsernissa ja olet mukana kokoamassa vastuullisuusraporttiamme.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta ympäristöalalta. Päästökauppaan liittyvien asioiden osaaminen katsotaan eduksi. Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä vastuullista ja järjestelmällistä toimintatapaa. Tehtävien hoitaminen edellyttää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan energia-alan jatkuvasti kehittyvään ja muuttuvaan maisemaan sekä ison talon edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöinsinööri Laura Korhonen p. 041 434 7157.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 28.11.2018 mennessä osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker . Viestin otsikoksi ympäristöinsinööri.

  • Jaa tämä sivu