Hae meille kesätöihin!

Lahti Energia tarjoaa jälleen tänä vuonna kesätöitä kymmenille nuorille. Kesätyöpaikkoja on tarjolla monipuolisesti eri puolilla konsernia kolmella eri toimipisteellä. Meillä Lahti Energialla saat mielekkäitä työtehtäviä, yli 200 avuliasta ja osaavaa työkaveria sekä kattavan perehdytyksen työhösi.

Kesätyöpaikka on hieno mahdollisuus tutustua työelämään ja luoda omia verkostoja. Hyvin sujuneen kesän jälkeen moni kesäharjoittelijoistamme on jatkanut työskentelyä esimerkiksi opintojen ohella. 

Kiinnostaako sinua, millaista Lahti Energialla on olla kesätöissä? Lue viime kesän harjoittelijoidemme kokemuksista täältä!

Jokainen kesäharjoittelupaikka Lahti Energialla on Vastuullinen kesätyö. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, sillä haluamme tarjota nuorille onnistuneita kesätyökokemuksia. Meillä on myös pitkä kokemus kesäharjoittelijoiden työllistämisestä. 
 

VKD_Logo_2018_vari_rgb_pienennetty2.png

Voit hakea yhdellä hakemuksella useaan kesäharjoitteluun, mutta muistathan mainita hakemuksessasi, mihin työtehtävään haet ensisijaisesti. Hae mukaan energiseen joukkoomme 16.2. mennessä!

Lue viime vuoden kesäharjoittelijoidemme työnhakuvinkit täältä! 
Lisää työnhakuvinkkejä saat myös alla olevasta videosta. 

Tervetuloa mukaan vihreän energian tekijäksi!

  • Jaa tämä sivu