Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan energiseen joukkoomme!

Lahti Energia Oy on vuonna 1907 perustettu monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiin teknologioihin. Tuotteitamme ovat sähkö, kaukolämpö ja -jäähdytys, maakaasu sekä muut energian tuottamiseen ja käyttämiseen liittyvät palvelut. Olemme teollisuuden energiapalvelukumppani, ja toimitamme energiaa kokonaispalveluna useille suurille teollisuusasiakkaille. Vuonna 2017 konsernimme liikevaihto oli 175,6 miljoonaa euroa, ja työllistimme 206 henkilöä.

LE-Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirtotoiminnasta Lahdessa sekä osin Hollolan, Iitin ja Asikkalan kunnissa. Sähkön siirron asiakkaita on noin 86 000. Kuulumme Lahti Energia -konserniin (www.lahtienergia.fi).

 lahti-energia-logo.png

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

KARTOITTAJAA

Tehtäviisi kuuluu:

  • Johtoverkkoihin liittyvät paikkatietomittaukset ja -merkinnät
  • Mittausaineistojen muokkaaminen tietojärjestelmissä
  • Johtoverkkojen maastonäytöt
  • Johtoverkkojen täydennysmittaukset
  • Paikkatietojen ylläpito

Tehtävä edellyttää kartoittajan tutkintoa, vastaavaa maanmittausalan perustutkintoa tai käytännössä hankittua alan osaamista. Tehtävässä tarvitset vastuullista ja aktiivista työotetta, paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja. Käytät paikkatieto-ohjelmia (CADS, 3D-Win, Trimble NIS) työsi tukena ja toimit sujuvasti Windows-ympäristössä.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä energiayhtiössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa kartoituksen esimies Pasi Naukkarinen (p. 050 63 076). Hakemukset lähetetään palkkatoivomuksineen 15.11. mennessä osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker . Viestin otsikoksi tulee laittaa Kartoittaja.

  • Jaa tämä sivu