Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan energiseen joukkoomme!

lahti-energia-logo.png

Lahti Energia on monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämiseen. Tavoitteenamme on olla edistyksellinen ja innovatiivinen suunnannäyttäjä energia-alalla. Tärkeimmät tuotteemme ovat sähkö ja kaukolämpö sekä teollisuuden prosessienergiat. Vuonna 2017 konsernimme liikevaihto oli 175,6 miljoonaa euroa, ja työllistimme keskimäärin 206 henkilöä.


Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen

KONEASENTAJAA

Koneasentajan keskeisiin tehtäviin kuuluvat voimalaitosten koneiden ja laitteiden asennus-, korjaus-, huolto-, kunnonvalvonta- ja vianmääritystyöt sekä määräaikaistarkastukset.

Tehtävä edellyttää ammattikoulu/-opistoasteista koulutusta. Muu alan koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on kokemusta sekä kunnossapidon töistä (huollot, korjaukset, asennukset, linjaukset, laakeriasennukset jne.) että ennakkohuollosta. Koneistuksen perustiedot ja taidot ovat hallussasi sekä osaat hitsata (mig-, tig- ja puikkohitsaus). Hallitset pneumatiikan ja hydrauliikan perusteet ja osaat lukea kuvia. Tehtävä edellyttää myös perustason IT-taitoja. Voimalaitoskokemus luetaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä osana isompaa tiimiä. Olet valmis tekemään päivystystyötä.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä energiayhtiössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitomestari Osmo Niskanen p. 044 721 5803 keskiviikkona 20.2. klo 12–14.30 ja torstaina 21.2. klo 12.–14.30.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker .

AVOIMET KESÄTYÖPAIKAT
 

Sähköasentajaharjoittelija

Etsimme sähkö- tai sähköautomaatioasentajaharjoittelijaa kesätöihin lämpöliiketoimintaamme Teivaanmäelle. Tehtäviisi kuuluvat lämmönjakeluun liittyvien laitteistojen sähkö- ja automaatioasennusten avustavat tehtävät.

Toivomme sinun opiskelevan soveltuvia opintoja alaan liittyen, lisäksi sinulta löytyy aktiivista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työn kesto on n. 4 kk.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, sähköasentajaharjoittelija lämpö.

Tekninen harjoittelija sähkö- ja automaatiotehtäviin (kesätyö)

Etsimme kolmea teknistä harjoittelijaa sähkö- ja automaatiotehtäviin Kymijärven voimalaitokselle. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sähköautomaatioalan avustavat tehtävät.

Toivomme sinun opiskelevan sähkö- tai automaatioalaa ammatti- tai teknisessä korkeakoulussa ja olevan toisen tai kolmannen vuoden opiskelija. Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää ja ajokorttia. Sähkötyöturvallisuuskortin ja työturvallisuuskortin tulee olla voimassa. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työsuhteen kesto on n. 4 kuukautta toukokuusta alkaen.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2.2019 mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, tekninen harjoittelija sähköautomaatio Kyvo.
 

Suunnittelijaharjoittelija, lämpöliiketoiminta (kesätyö)

Haemme lämpöliiketoiminnan yksikköömme suunnittelijaharjoittelijaa kesätyöhön.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset avustavat suunnittelutehtävät yhdessä kokeneen verkostosuunnittelijan kanssa. Käytät sähköisiä AutoCAD-pohjaisia työkaluja sekä opit käyttämään erilaisia sähköisiä järjestelmiä, kuten varastonhallintaa ja projektinhallintaa.

Tutustut kartoitusaineistoihin, putkiverkkotietoon ja perehdyt verkkotiedon muokkaamiseen. Laadit sähköisiä suunnitelmakarttapohjia ja osallistut suunnitelmien laadintaan. Osallistut työmaakatselmuksiin osana suunnittelua ja rakennuttamista.

Toivomme sinun olevan reipas ja omatoiminen, opiskeluissa etenevä LVI- tai energia-alan diplomi-insinööri-/insinööriopiskelija, mielellään jo toisella vuosikurssilla. Osaat Auto CAD:in perusteet.

Tehtävän kesto noin neljä kuukautta touko-elokuussa opiskelutilanteesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, suunnittelijaharjoittelija lämpöliiketoiminta.
 

Tekniikan harjoittelija Kymijärven voimalaitoksen käyttöryhmään (kesätyö)

Etsimme kahta teknistä harjoittelijaa Kymijärven voimalaitokselle. Työtehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen erilaiset käyttö- ja kunnossapitotehtävät voimalaitoksella.

Toivomme sinun olevan voimalaitostekniikan opiskelija. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja 18 vuoden ikää. Tehtävän kesto on noin 4 kuukautta. Toivomme sinun aloittavan toukokuun alussa.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, tekniiikan harjoittelija voimalaitoksen käyttöryhmä.


Tekniikan harjoittelija Kymijärven kunnossapitoryhmään (kesätyö)

Etsimme kolmea tekniikan harjoittelijaa Kymijärven voimalaitoksen kunnossapitoryhmään. Tehtäviisi kuuluvat muun ohella koneasennus ja voiteluhuolto.

Toivomme sinun opiskelevan teknistä alaa ammattioppilaitoksessa (toinen aste) tai ammattikorkeakoulussa ja olevan vähintään 18-vuotias. Tulityö- ja työturvallisuuskortti on etu, ajokortti pakollinen.

Tehtävän kesto 3,5 kuukautta touko-elokuussa.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, tekninen harjoittelija tuotanto.


Harjoittelijoita Kymijärvelle (kesätyö)

Etsimme kahta harjoittelijaa Kymijärven voimalaitokselle. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset puhdistustyöt Kymijärvi 1 -voimalaitoksen alueella.

Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää ja soveltuu hyvin esimerkiksi lukiossa tai ammattioppilaitoksessa opiskelevalle (toinen aste).

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, harjoittelija tuotanto.
 

Varastoharjoittelija Kymijärven voimalaitokselle (kesätyö)

Etsimme Kymijärven voimalaitokselle varastoharjoittelijaa. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset varastotyöt Kymijärven voimalaitoksella.

Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää ja soveltuu hyvin esimerkiksi lukiossa tai ammattioppilaitoksessa opiskelevalle (toinen aste). Trukinajotaito luetaan eduksi, ajokortti on pakollinen.

Tehtävän kesto 2 kuukautta kesä-elokuussa.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, varastoharjoittelija.
 

Kesätyöntekijöitä lämpöliiketoiminnan käyttötiimiin (kesätyö)

Etsimme kahta teknistä harjoittelijaa lämpöliiketoiminnan yksikköömme. Tehtäviisi kuuluvat kaukolämpöverkon sekä lämpökeskusten erilaiset käyttö- ja kunnossapitotehtävät tai niiden avustavat tehtävät.

Toivomme sinun olevan esimerkiksi energia- tai LVI-tekniikan opiskelija. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja halua oppia. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Tehtävän kesto on noin 4 kuukautta touko-elokuussa.

Mikäli kiinnostuit, hae energiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, tekninen harjoittelija lämpöliiketoiminta.


Kesätyöntekijä lämpöliiketoiminnan käyttötiimiin

Etsimme teknistä harjoittelijaa lämpöliiketoimintaamme. Tehtäviisi kuuluvat mm. ruohonleikkuu ja erilaiset kunnossapitotyöt, kuten lämpökeskusten maalausta.

Eduksesi katsotaan, jos olet tekniikan alan opiskelija. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja halua oppia sekä ajokorttia. Tehtävän kesto on 4 kuukautta.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, kesätyöntekijä lämpöliiketoiminta.
 

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin (kesätyö)

Etsimme sekä Kymijärven että Teivaanmäen voimalaitokselle yhteensä kolmea siivoojaa. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset siivoustyöt voimalaitosympäristössä.

Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää ja soveltuu hyvin esimerkiksi lukiossa tai ammattioppilaitoksessa opiskelevalle (toinen aste). Eduksi luetaan kokemus siivoustyöstä.

Tehtävän kesto 2-4 kuukautta.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi "Kesätyö, siivous Kymijärvi" tai "Kesätyö, siivous Teivaanmäki" riippuen siitä, kumpaa paikkaa haet.
 

Harjoittelija hallintoon (kesätyö)

Etsimme harjoittelijaa hallinnon tehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat HR-tiimimme monipuoliset tehtävät sekä erilaiset toimistoassistentin työtehtävät.

Toivomme sinun olevan opintojen alkuvaiheessa oleva tradenomiopiskelija. Myös muu kaupallinen koulutus soveltuu tehtävään. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja hyviä kommunikointitaitoja.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, hallintoharjoittelija.
 

Ympäristö- ja turvallisuusharjoittelija (kesätyö)

Etsimme ympäristö- ja turvallisuustiimiimme harjoittelijaa kesän ajaksi.

Tehtäviisi kuuluu erilaisia ympäristöön ja turvallisuuteen liittyviä työtehtäviä, kuten kemikaalien kartoittamista, näytteenottoa, riskinarviointien ja ympäristönäkökohtien päivitystä sekä turvallisuus- ja ympäristöasioiden käytännön valvontaa.

Tehtävä soveltuu ympäristö- ja turvallisuusalan ammatti- tai korkeakouluopiskelijalle. Työn kesto on 4 kuukautta.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, ympäristö- ja turvallisuusharjoittelija.
 

Insinööriharjoittelija Kyvo 3 -projekti (kesätyö)

Etsimme insinööriharjoittelijaa Kymijärvi 3 -projektiimme kesän ajaksi. Tehtäväsi on toimia työmaa-apulaisena. Tuuraat työmaainsinööriä lomien aikana, olet asennusvalvonnassa apuna ja suoritat muita työmaapäällikön määrittämiä tehtäviä.

Tehtävä sopii insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelijalle. Työ kestää toukokuun alusta elokuun loppuun.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2. mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, insinööriharjoittelija Kyvo 3.


Tekniikan harjoittelija sähköverkon kunnossapitoon (kesätyö)

Etsimme tekniikan harjoittelijaa sähköverkkomme kunnossapitoon. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset sähköverkon kunnossapitotehtävät sähköverkkoasentajien apuna. Tehtävä vaatii 18 vuoden ikää ja ajokorttia.

Toivomme sinun olevan sähköalan opiskelija, jolla on mielellään jo yhden vuoden opinnot takana.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@lahtienergia.fi 28.2.2 mennessä. Viestin otsikoksi Kesätyö, sähköverkon kunnossapito.
 

 

  • Jaa tämä sivu