Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan energiseen joukkoomme!

lahti-energia-logo.png

– Viisaasti vihreä

Meille vihreä väri ei ole vain väri tai imago, vaan tapamme ajatella ja toimia ympäristöystävällisesti puhtaan kaupunkienergian tuottamiseksi. Teemme yhdessä asiakkaittemme kanssa merkittävää energiakäännöstä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Meillä Lahti Energialla työskentelee yli 200 eri alan ammattilaista. Joukkoomme kuuluu nuoria kykyjä sekä jo kokeneempia konkareita. Meillä viihdytäänkin töissä pitkään – pisimmät työsuhteet ovat kestäneet jopa 40 vuotta.

Haemme nyt myyntiin kasvavaan joukkoomme

KESÄ- JA KAUSITYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme kesä- ja kausityöntekijää energiaratkaisujen, kuten aurinkovoimaloiden, myyntiin Päijät-Hämeessä.

Myyjänä tehtäväsi on toimia osana meidän myyntitiimiämme uusien liiketoimintojen yksikössä. Työtehtäväsi painottuu myyntityöhön kuluttajille ja pienyrityksille. Tehtäviin kuuluu mm. kontaktointia, asiakaskäyntejä ja edustamista erilaisissa Lahti Energian tai kumppaneidemme tilaisuuksissa.

Toivomme, että olet kaupallisen tai teknisen alan opiskelija, jolla on halu myydä ja toimia asiakkaiden kanssa. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja hyviä kommunikointitaitoja.

Kesän jälkeen on mahdollisuus jatkaa tuntityöläisenä iltaisin ja viikonloppuisin.

Mikäli kiinnostuit, hae edelläkävelijöiden joukkoon ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker ma 22.4. mennessä. Laitathan viestin otsikoksi Kesätyö, myynti.

 

  • Jaa tämä sivu