Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan energiseen joukkoomme!

Lahti Energia on monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämiseen. Tavoitteenamme on olla edistyksellinen ja innovatiivinen suunnannäyttäjä energia-alalla. Tärkeimmät tuotteemme ovat sähkö ja kaukolämpö sekä teollisuuden prosessienergiat. Vuonna 2017 konsernimme liikevaihto oli 175,6 miljoonaa euroa, ja työllistimme keskimäärin 206 henkilöä.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on vastata kiinteistöjen hallinnoinnista ja kunnossapidosta. Vastaat myös Lahti Energian hallitsemien maa- ja vesialueiden hoidosta sekä perusparannusten ja laitosprojektien rakennusteknisestä osuudesta. Lisäksi toimit rakennuksiin ja rakentamiseen liittyvien asioiden asiantuntijana kaikkien Lahti Energian kiinteistöjen osalta. Kiinteistöihin liittyvien vakuutusten hallinnointi kuuluu myös tehtävänkuvaan.

Tehtävä edellyttää rakennusinsinöörin koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta alan vastaavista tehtävistä. LVIS-asioiden tuntemus katsotaan eduksi.  Odotamme sinulta vastuullista ja aktiivista työotetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällistä toimintatapaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä energiayhtiössä sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Marjut Kurvinen (puh. 044 721 5807) tiistaina 31.7. klo 1516 ja perjantaina 10.8. klo 1011.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 19.8. mennessä osoitteeseen if.aigreneithal@rekrytointiitniotyrker
 

  • Jaa tämä sivu